19-06-2017

Frist for virksomheders selvangivelse 2. juli

Alle der havde virksomhed i 2016, skal aflevere selvangivelse til SKAT senest den 2. juli 2017. SKAT hjælper dig gerne på vej. Hvis du er en af de 40.000 nye virksomheder, der ikke har prøvet at angive virksomhedens resultat før, er det måske særlig interessant.

40.000 virksomheder er helt grønne, når det gælder selvangivelse. De skal prøve det for første gang. Men alle med egen virksomhed i 2016, skal huske at selvangive senest 2. juli.

Hjælpen er kun et klik væk
Har du eller din bogholder løbende bogført virksomhedens indtægter og udgifter, er det ikke så kompliceret at lave selvangivelsen. Men hvis du har behov for det, er der hjælp at hente på skat.dk/selvangiv nu. Her er der hjælp til både skatteregnskab og selvangivelse.

Det er årsreultatet, der skal selvangives
Årsresultatet er regnestykket over alle indtægter og udgifter i virksomheden i 2016. Det er det resultat, du skriver på selvangivelsen. Er din virksomhed personligt ejet, skal du gøre det på din personlige selvangivelse. Er din virksomhed et selskab, fx et ApS eller et IVS, skal du lave en separat selvangivelse for din virksomhed. Det kan du læse mere om på skat.dk/selskaber. Og du skal huske, at selvom din virksomhed er lukket i løbet af 2016 eller 2017, skal du stadig selvangive for 2016.