Hvad skal der ske med dit medlemskab, når du når folkepensionsalderen?

Måske driver du stadig virksomhed for fuld udblæsning. Måske er det blevet til en hobbyvirksomhed. Eller måske har du bare for meget energi til at gå på pension. Uanset din situation når du snart folkepensionsalderen og har dermed mulighed for at få et Seniormedlemskab af Ase.

Seniormedlemskab


3 grunde til at fortsætte i Ase Selvstændig med et Seniormedlemskab

  • Ases kurser: Bliv mere konkurrencedygtig med personlige og faglige kurser, der bygger oven på din viden.
  • Økonomisk styring: Spar penge op i din virksomhed ved at finjustere økonomien.
  • Personalejura: Råd om opsigelse, ledelse, kontrakter m.m. til den modne virksomhedsejer.

Kun 67 kr. pr. måned

Seniormedlemskabet får du til blot 67 kr. pr. måned ekskl. moms. Når du har nået folkepensionsalderen, kan vi ændre dit medlemskab ved kvartalsskiftet.


Fortsæt karrieren med et Seniormedlemskab af Ase a-kasse

Er du blandt de aktive seniorer, som vil fortsætte på jobmarkedet efter folkepensionsalderen? Mange seniorer har mere at byde på, end de er klar over, og vi står klar til at hjælpe dem.

Med et Seniormedlemskab af Ase a-kasse modtager du sparring til jobsøgning, så du får mest muligt ud af din årelange erfaring. Du kan også få udbetalt VEU-godtgørelse til kompetencegivende kurser, der kan gøre dig mere konkurrencedygtig på jobmarkedet.

Kun 138 kr. pr. måned

Seniormedlemskabet af Ase a-kasse er ikke dagpengeberettiget. Til gengæld koster det kun 138 kr. pr. måned sammenlignet med de 487 kr., du betaler nu. Medlemskabet fås fra d. 1. i måneden efter, du når folkepensionsalderen og varer indtil, du forlader arbejdsmarkedet helt.

Hvad skal jeg gøre nu?

Hvis du har fået lyst til at starte et nyt kapitel som aktivt Seniormedlem, så hører vi meget gerne fra dig inden udgangen af den måned, du når folkepensionsalderen. Du kan ringe til os på tlf. 7013 7013 eller sende en mail til ase@ase.dk for mere information, eller for at bekræfte dit ønske om at overgå til Seniormedlemskab.