Personlig betjening i fokus

Den 1. november 2018 gik Ase Selvstændig fra selvbetjening til personlig betjening. Vi har lukket aseselvstaendig.dk og dermed også Værktøjskassen. Derfor er du nu havnet her på ase.dk, hvor du foruden indhold fra aseselvstaendig.dk kan finde masser andet relevant indhold.

Lukning af Værktøjskassen ændrer ikke på de services du, som medlem hos Ase Selvstændig, har adgang til i forhold til tidligere. Fremadrettet får du nu blot disse som personlig betjening i stedet for online selvbetjening.

Du ringer blot til os på 7013 7013, så udarbejder vi det dokument, du har brug for, mens vi har dig i røret. Umiddelbart efter samtalen får du dokumentet til godkendelse via mail – og kan bruge det efter behov.

Få viden om

Kontakt os

Ase Selvstændig er Ases forening for selvstændige erhvervsdrivende. Her kan du som medlem få juridisk rådgivning, når du har brug for hjælp vedrørende dine medarbejdere fx rekruttering, udarbejdelse af ansættelseskontrakt o.lign eller har brug for rådgivning om fakturering og håndtering af debitorer.