Få juridisk rådgivning om ansættelse

Er du i job eller ved at underskrive ny ansættelseskontrakt, er det vigtigt at kende de væsentlige regler, også selvom du er ansat under funktionærloven. Uanset om det er dit første job eller blot et jobskifte, kan der opstå tvivl og tvister både om og under en ansættelse.

Som medlem af fagforeningen Ase Lønmodtager kan du:

  • Få tjekket din ansættelseskontrakt
  • Få hjælp, hvis din arbejdsgiver går konkurs
  • Få rådgivning under ansættelse fx ved ændring af arbejdsvilkår
  • Få rådgivning ved opsigelse
  • Få information om barsel og orlov
  • Advokatbistand ved tvister og retsager

Ase Lønmodtagers team af jurister og advokater er højt specialiserede inden for arbejde- og ansættelsesret. Du er derfor sikret kompetent juridisk rådgivning og vejledning til ansættelseskontrakter, uenigheder under ansættelsen, regler ved barsel og orlov samt usaglige afskedigelser m.m. Du får tildelt en juridisk sagsbehandler og sammen finder I ud af hvilken hjælp du har brug for.

Hos Ase Lønmodtager kan du få hjælp med det samme, du er meldt ind. Vi har ingen karensperiode. Din sag skal dog være opstået efter at du er meldt ind.

Kvinde står ved computer og bladrer i bog

Få juridisk rygdækning ifm. din ansættelse – bliv medlem af Ase Lønmodtager

Det betyder konkret, at du kan få juridisk hjælp til ansættelseskontrakter, uenigheder under ansættelsen, regler ved barsel og orlov samt afskedigelser. Derudover hjælper vi dig med at få dækket løntab hos Lønmodtagernes Garantifond.

få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til at blive meldt ind i Ase, er du velkommen til at ringe til os på 7013 7013. Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op snarest muligt.

Betingelser og oplysninger om vores behandling af persondata kan læses ved at klikke herfandt du ikke hvad du ledte efter?

Søg