Brug LinkedIn til jobsøgning

En profil på LinkedIn kan være et flot udstillingsvindue. Lær, hvordan du mest optimalt kan bruge LinkedIn til at skabe dig jobmuligheder

Gør din profil mere synlig

Deltag i webinar

Ases LinkedIn webinar består af to dele.

Første del handler om hvordan du laver en målrettet og skarp profil. Her er der fokus på at få udfyldt de enkelte afsnit, så de giver værdi i forhold til det formål, du har med din profil. Hvad skal du fremhæve i overskriften, hvordan laver du et godt resume, hvad skal du fremhæve i erhvervserfaring og kompetenceafsnit mv.

Anden del handler om, hvordan du kan arbejde aktivt med din LinkedIn-profil, så trafikken til din profil og dermed jobmulighederne øges. Hvad giver det at like, dele og kommenterer, eller selv lave indlæg?

 

Det lærer du på webinaret

Efter webinaret er du i stand til, at lave en professionel og målrettet profil. Ligeledes vil du have indsigt i, hvordan du skaber trafik til din profil og blive kendt for ”det rigtige” på LinkedIn. Hvad der er ”det rigtige” er individuelt. For alle gælder det, at en professionel profil og trafik til denne, vil skabe muligheder for at udvide dit netværk, ligesom det vil øge chancen for at tiltrække nye spændende jobmuligheder gennem LinkedIn.

Find en dato der passer dig

 

Dato Tidspunkt Tilmeldingsfrist  
7. okt 2020 Kl. 13-14 5. okt 2020 Tilmeld
9. nov 2020 Kl. 10-11 7. nov 2020 Tilmeld
8. dec 2020 Kl. 13-14 6. dec 2020 Tilmeld

 

Underviser

Mark
job- og karrierekonsulent

Tilmeld

Udfyld formularen herunder, og modtag dit link til online kurset

7013 7013

Har du spørgsmål så ring til vores Mødeservice, der sidder klar til at hjælpe.