Få hjælp til karrieren

Vil du gerne videre til et nyt job, så kan Ase Outplacement være noget for dig. Forløbet kræver, at du har tilkøbt Lønsikring gennem Ase.

Vi kan tilbyde dig et eksklusivt Outplacement-forløb, hvis du bliver opsagt, eller har et ønske om at skifte job, starte uddannelse eller blive selvstændig.

Jeg har verdens fedeste job. Det er simpelthen drømmejobbet. Og det kan jeg takke forløbet hos Ase for.
Maria Benzon

Du er selv med til at definere, hvad dit personlige outplacement-forløb skal omfatte. Dette er mulighederne:

  • Sparringsforløb med Ases jobudviklingskonsulent - Du får tildelt en personlig konsulent, som hjælper med at sparre og afklare dine behov i forløbet. Sparringen foregår både personligt og telefonisk. De personlige møder finder sted på et Ase-kontor i dit nærområde.
  • En DISC personprofil med kompetenceafklaring - Du har mulighed for at få lavet en DISC-personprofil, hvor du får personlig indsigt i din adfærd, motivationsfaktorer, samt en vurdering af dine stærke og svage sider.
  • Efteruddannelse - Ønsker du at tage en uddannelse eller at opkvalificere dine kompetencer, hjælper vi med at afsøge mulighederne for de rigtige kurser. 
  • Kvalitetssikring af dit ansøgningsmateriale - Vi rådgiver dig om at skrive de gode ansøgninger og det bedste CV til de rigtige job, og gør dig klogere på dine kompetencer.
  • Værdien af at have et netværk - Sammen med dig kortlægger og vurderer vi, hvilke personer og sociale medier du kan bruge i din jobsøgning.
  • Træning i jobsøgning - Vi hjælper med konkret træning i at gå til samtale. Vi øver seancen igennem inden din jobsamtale, så du er bedst forberedt.

Det virker! 80 % af deltagerne har inden for 3 måneder nået deres mål i Ases Outplacement-forløb.

jobsamtale, ase

Kickstart din karriere

Ase Outplacement er dit personlige karriereforløb. Formålet med et outplacementforløb er at hjælpe dig videre i din karriere.

Læs mere og kom i gang

Outplace-hvad-for-noget?

  • Ordet outplacement dækker over et intensivt og skræddersyet rådgivningsforløb i forbindelse med ledighed.
  • Det stammer fra engelsk og blev oprindeligt brugt om den hjælp, firmaer - som regel gennem et konsulentbureau - tilbød ældre, opsagte medarbejdere til at komme videre i karrieren.
  • Du kan få Ase Outplacement, hvis du har tilkøbt Lønsikring gennem Ase. 

Ikke medlem endnu?

bliv medlem