hvad er dit drømmejob?


Måske har du et godt, sikkert job. Måske er der noget, der vakler, eller måske leder du efter helt nye udfordringer? Uanset hvad, kan et Outplacementforløb hjælpe dig videre i din karriere.

Gennem et skræddersyet forløb med en personlig sparringspartner får du muligheden for at få sat spotlight på dit job, dine drømme og din personlige profil. 

DISC personprofil med kompetenceafklaring

Du har mulighed for at få lavet en DISC-personprofil, hvor du får personlig indsigt i din adfærd, motivationsfaktorer, samt en vurdering af dine stærke og svage sider.

 

Værdien af at have et netværk

Sammen med dig kortlægger og vurderer vi, hvilke personer og sociale medier du kan bruge i din jobsøgning.

 

Efteruddannelse

Ønsker du at tage en uddannelse eller at opkvalificere dine kompetencer, hjælper vi med at afsøge mulighederne for de rigtige kurser. 

 

Sparringsforløb med Ases jobudviklingskonsulent

Du får tildelt en personlig konsulent, som hjælper med at sparre og afklare dine behov i forløbet. Sparringen foregår både personligt og telefonisk. De personlige møder finder sted på et Ase-kontor i dit nærområde.

Kvalitetssikring af dit ansøgningsmateriale

Vi rådgiver dig om at skrive de gode ansøgninger og det bedste CV til de rigtige job, og gør dig klogere på dine kompetencer.

Træning i jobsøgning

Vi hjælper med konkret træning i at gå til samtale. Vi øver seancen igennem inden din jobsamtale, så du er bedst forberedt.

Outplace-hvad-for-noget?

 

Ordet Outplacement dækker over et intensivt og skræddersyet rådgivningsforløb i forbindelse med ledighed.

Det blev oprindeligt brugt om den hjælp, firmaer tilbød ældre, opsagte medarbejdere til at komme videre i karrieren.

I dag favner forløbet alle med en lønsikring i Ase. Det kan bruges både hvis du bliver opsagt eller hvis du vil ændre karriere, skifte job, starte uddannelse eller blive selvstændig.

Læs mere

har du en lønsikring?

Outplacementforløbet kræver en lønsikring gennem Ase. Læs meget mere om den her og beregn din pris!

beregn din pris