hvad kan en fagforening hjælpe mig med?

Hos os kan du blive medlem af en fagforening, uanset om du er lønmodtager eller selvstændig. Læs, hvad hhv. Ase Lønmodtager og Ase Selvstændig kan gøre for dig.

bliv medlem

Specielt for dig i job

Fagforeningen Ase Lønmodtager er en uafhængig fagforening, hvor du får adgang til professionel juridisk rådgivning i forbindelse med din ansættelse.

Ase Lønmodtagers team af jurister og advokater er højt specialiserede inden for arbejde- og ansættelsesret. Det betyder, at du er sikret kompetent juridisk rådgivning og vejledning til både ansættelseskontrakter, uenigheder i forbindelse med eller under ansættelsen, regler ved barsel/orlov samt usaglige opsigelser mv.

Hvad koster det at være medlem af Ase Lønmodtager?

Det koster 67 kr./md. at være medlem af vores fagforening (2019-tal).

Hvornår er jeg dækket af Ase Lønmodtager?

Du har fuld juridisk dækning for de sager, der opstår, efter du er blevet medlem. Det betyder, at vi kan hjælpe dig fuldt ud ved f.eks. at tage kontakt til din arbejdsgiver og evt. køre en retssag.

Kan jeg være medlem af Ase a-kasse og tilvælge fagforeningsdelen, hvis/når jeg får behov for det?

Ja, når du er medlem af Ase a-kasse, kan du når som helst blive medlem af Ase Lønmodtager.

Læs mere om Ase Lønmodtager

Specielt for selvstændige

Ase Selvstændig er foreningen for dig, der er selvstændig. En forening, hvor du som medlem får juridisk rådgivning, når du har brug for hjælp vedrørende dine medarbejdere eller har brug for rådgivning om fakturering og håndtering af debitorer. 

Vores jurister er altid klar til at rådgive dig over telefonen på følgende områder:

  • Medarbejderforhold inkl. ansættelseskontrakt og opsigelse
  • Fakturering og manglende betaling fra kunder
  • Rekruttering
  • Freelancer

Hvad koster det at være medlem af Ase Selvstændig?

Ase Selvstændig er en overbygning til de ydelser, du kan få via vores a-kasse. Det koster kun 67 kr./md. ekskl. moms for selvstændige medlemmer af vores a-kasse at blive medlem af foreningen. Du kan også blive medlem af foreningen Ase Selvstændig, selv om du ikke er medlem af vores a-kasse. Så koster det stadig 67 kr./md. ekskl. moms.


Læs mere om Ase Selvstændig

få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til at blive meldt ind i Ase, er du velkommen til at ringe til os på 7013 7013. Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op snarest muligt.


Betingelser og oplysninger om vores behandling af persondata kan læses ved at klikke her

endnu ikke medlem?

Bliv medlem