Indkaldt til møde

Vi opfordrer til, at du altid kontakter os, hvis du står i en konkret situation med behov for rådgivning.

Samtidig opfordrer vi til, at du løbende følger udviklingen i medierne, udmeldingerne fra Sundhedsstyrelsen og på udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Fra og med den 1. august 2021 åbnes der fuldt op for samtaler med personligt fremmøde hos os igen.

For at passe godt på dig og vores medarbejdere og samtidig begrænse smitte, er det vigtigt at du har booket en aftale på forhånd med en medarbejder inden dit fremmøde.

Har du spørgsmål vedrørende dit møde, anbefaler vi, at du kontakter os på 7013 7013.

Er du indkaldt til en personlig samtale i Ase?

Fra og med den 1. august 2021 åbnes der fuldt op for samtaler med personligt fremmøde hos os igen. Det betyder blandt andet, at ledige dagpengemodtagere igen har pligt til at deltage fysisk i indkaldte samtaler i a-kassen. Det fremgår af mødeindkaldelsen, om mødet er med personligt fremmøde, samt hvorhenne samtalen skal afholdes.

Har du spørgsmål vedrørende dit møde, anbefaler vi at du kontakter os på 7013 7013.

Er du indkaldt til et møde på jobcentret med Ases deltagelse?

Fra og med den 27. maj 2020 er beskæftigelsesindsatsen blevet delvist genåbnet. Det betyder blandt andet, at ledige dagpengemodtagere igen har pligt til at deltage i indkaldte møder hos jobcentret og a-kassen. Nogle møder kan være telefoniske eller digitale, andre ved personligt fremmøde.

Er du aktuelt ledig, vil du snarest få direkte besked fra os herom, med alle nødvendige informationer om hvad genåbningen betyder for dig.