Ases videoguides

Jobsøgning kan indimellem føles som et lotteri. Sådan behøver det ikke at være, for med de rette, testede redskaber og metoder kan du øge dine muligheder for at få gevinst markant. Klik på en video herunder og se hvordan du fx skriver motiverede ansøgninger, strikker et skarpt CV sammen eller skinner igennem ved jobsamtalen. God fornøjelse.

 

Video Skriv Uopfordret Ansoegning C Video Forbered Samtale

Se video

Uopfordrede ansøgninger skal være ultraskarpe for at skille sig ud. Sinna giver dig her gode råd til, hvordan du griber det an.

Se video

En jobsamtale er en dialog mellem arbejdsgiver og ansøger. Derfor skal du være aktiv og vise, at du er interesseret i jobbet. 

 

Video Netvaerk Video Potentiale

Se video

Mere end 50 procent af alle job bliver besat via netværk. Lars fortæller her om, hvordan du identificerer og plejer dit netværk.

Se video

Det er altid nemmere at se, hvad andre er gode til - men hvad er du selv god til? Her får du tips til at se dine egne evner og færdigheder bedre.

 

Video Skriv CV How to: Sådan skriver du en motiveret ansøgning

Se video

CV’et er en kortfattet oversigt over, hvad du kan. Her beskriver Gitte, hvordan du bedst opbygger et CV med de elementer, som det skal indeholde.

Se video

At søge en opslået stilling er din mulighed for at brænde igennem. Gitte fortæller her, hvordan du opbygger ansøgningen og fokuserer på det rette.

 

Video Maalrettet Ansoegning Video Linkedin

Se video

Inden du begynder at søge job, skal du gøre dig det klart, hvad du leder efter. Derved undgår du at bruge din energi de forkerte steder. 

Se video

Brug din profil aktivt og lær værdien af at netværke på det sociale medie. Så har du en større chance for at få job via LinkedIn. 

 

 

 

Bliv medlem

Ring til os på tlf. 7013 7013 eller udfyld nedenstående formular – så ringer vi dig op inden for to arbejdsdage og klarer indmeldelsen for dig.