Fagforeningen Ase Lønmodtager

Med et medlemskab af Ase Lønmodtager får du en uafhængig fagforening, hvor du får adgang til professionel juridisk rådgivning i forbindelse med din ansættelse.

Ase Lønmodtagers team af jurister og advokater er højt specialiserede inden for arbejde- og ansættelsesret. Du er derfor sikret kompetent juridisk rådgivning og vejledning til ansættelseskontrakter, uenigheder under ansættelsen, regler ved barsel og orlov samt usaglige afskedigelser m.m.

Du får også fri og ubegrænset adgang til alle Ases kurser og arrangementer, samt til at bruge vores uvildige økonomiske rådgivere.

Desuden har du mulighed for at få Ase Outplacment, et personligt karriereforløb, når du er i en opsigelsesperiode, eller hvis du gerne vil videre til et nyt job.

G Meld Dig Ind Online 2

- det tager kun 5 minutter!

Værd at vide

Spørgsmål og svar

Kan jeg være i a-kasse hos jer og have fagforening et andet sted?

Ja, du kan nøjes med at være i a-kasse hos os og have fagforening et andet sted.

Kan jeg være i a-kasse hos jer og tilvælge jeres fagforening, når og hvis jeg får behovet?

Ja, som medlem af vores a-kasse kan du til enhver tid blive medlem af Ase Lønmodtager.

Hvad koster det at være medlem af Ase Lønmodtager?

Det koster 67 kr. pr. måned at være medlem af vores fagforening (2018-tal).

Hvad koster det, hvis jeg både har a-kasse og Ase Lønmodtager?

Det koster 489 kr. pr. måned for a-kassen og 67 kr. pr. måned for Ase Lønmodtager, i alt 556 kr. pr. måned før skat. Du kan trække hele beløbet fra i skat. (2018-tal)

Hvornår er jeg dækket af Ase Lønmodtager?

Du har fuld juridisk dækning for de sager, der opstår, efter du er blevet medlem. Det betyder, at vi kan hjælpe dig fuldt ud ved fx at tage kontakt til din arbejdsgiver og evt. køre en retssag.

Hvem kan få Ase Outplacement?

Du kan få Ase Outplacement, hvis du er medlem af foreningen Ase Lønmodtager og er i en opsigelsesperiode eller hvis du gerne vil videre til et nyt job. Når du har kontaktet Ase via Ase portalen, finder du og din job- og karrierekonsulent sammen ud af, om et outplacementforløb er noget for dig.