Hvad skal der ske med dit medlemskab, når du når folkepensionsalderen?

Mange seniorer oplever, at der er et vakuum i deres dagligdag, når de når folkepensionsalderen og måske toner ned for arbejdet. Det, der tidligere fyldte meget – jobbet – er pludselig blevet en bibeskæftigelse. Andre fortsætter med at arbejde på fuldt blus, men oplever at alderen er en hindring på jobmarkedet.

Seniormedlemskab


3 grunde til at fortsætte i Ase Lønmodtager med et Seniormedlemskab

  • Ases kurser: Hold hjernen sund med personlige og faglige arrangementer, så du kan give de unge kamp til stregen.
  • Økonomisk rådgivning: Pensionstjek, karriereskift, lån – få det meste ud af hver en krone.
  • Juridisk hjælp: Fuld støtte efter lovens bogstav ved orlov, opsigelse, ansættelse m.m.
     

Kun 67 kr. pr. måned

Seniormedlemskabet får du til blot 67 kr. pr. måned. Når du har nået folkepensionsalderen, kan vi ændre dit medlemskab ved kvartalsskiftet.


Fortsæt karrieren med et Seniormedlemskab af Ase a-kasse

Er du blandt de aktive seniorer, som vil fortsætte på jobmarkedet efter folkepensionsalderen? Mange seniorer har mere at byde på, end de er klar over, og vi står klar til at hjælpe dem.

Med et Seniormedlemskab af Ase a-kasse modtager du sparring til jobsøgning, så du får mest muligt ud af din årelange erfaring. Du kan også få udbetalt VEU-godtgørelse til kompetencegivende kurser, der kan gøre dig mere konkurrencedygtig på jobmarkedet.

Kun 138 kr. pr. måned

Seniormedlemskabet af Ase a-kasse er ikke dagpengeberettiget. Til gengæld koster det kun 138 kr. pr. måned sammenlignet med de 489 kr., du betaler nu. Medlemskabet fås fra d. 1. i måneden efter, du når folkepensionsalderen og varer indtil, du forlader arbejdsmarkedet helt.

Hvad skal jeg gøre nu?

Hvis du har fået lyst til at starte et nyt kapitel som aktivt Seniormedlem, så hører vi meget gerne fra dig inden udgangen af den måned, du når folkepensionsalderen. Du kan ringe til os på tlf. 7013 7013 eller sende en mail til ase@ase.dk for mere information, eller for at bekræfte dit ønske om at overgå til Seniormedlemskab.

Er du selvstændig og ønsker et seniormedlemskab, kan du læse mere her