Selvstændige.com

Med et abonnement hos Selvstændige får du adgang til et bredt netværk af specialistviden. Det kan spare din virksomhed for både tid, penge og ressourcer. 

hvad kan Selvstændige hjælpe med?

Selvstændige kan sikre dig unik og blåstemplet viden til enhver tid. Du får adgang til et bredt partnernetværk med advokater, revisorer, IT-supportere, personalejurister og digitale marketingsspecialister. Vælg mellem et Premium eller Basis abonnement. 

Premium

Som Premium abonnent får du mulighed for at kontakte partnerne direkte enten over mail, chat eller telefon. Det betyder, at du kan skrive til dem, hvis du har spørgsmål, udfordringer eller bare brug for et godt råd. 

Samtidig giver abonnementet dig adgang til en unik vidensportal, som partnerne hver især holder opdateret med artikler, guides, podcasts, videoer og meget mere.

Basis

Basis abonnementet giver dig ligeledes adgang til vidensportalen, hvor du kan blive klogere på alt lige fra hjemmeside-opbygning og SoMe kampagner til regler om lønkompensation og vejledninger om IT sikkerhed. 

Begge abonnementer giver desuden mulighed for at få en lang række besparelser, rabatter og fordele. 

 

man kan få blåstemplet viden og vejledningen i hverdagen til en fast månedlig pris
Karsten Mølgaard, adm. direktør i Ase

vil du vide mere?

Læs meget mere om Selvstændige og skriv dig op til et abonnement her. Har du spørgsmål, kan du også skrive dit telefonnummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

gå til Selvstændige.com