Selvstændige.com

Drømmer du også om at leve af din forretning? Med et Selvstændige.com abonnement får du hjælp af Danmarks topprofessionelle fagspecialister til at realisere dine idéer og drømme - uanset størrelsen på din forretning.

Hvorfor vælge Selvstændige.com?

Selvstændige.com er sat i verden for at hjælpe selvstændige med at overkomme enhver udfordring, fjerne enhver tvivl og rådgive med blåstemplet viden. For det kræver hårdt arbejde og mod at være selvstændig.

Du ved det måske allerede?

Det er et stort ansvar at stå alene med sin forretning. Det kan være svært at holde styr på alle regler og administrerende opgaver. Med et Selvstændige.com abonnement får du adgang til et bredt partnernetværk med advokater, revisorer, IT-supportere, personalejurister og digitale marketingsspecialister, som kan hjælpe dig. Du kan vælge mellem et Premium eller Basis abonnement - og du behøver ikke at være medlem af Ase for at tegne et abonnement hos Selvstændige.com.

Premium abonnement

Som Premium abonnent får du et sikkerhedsnetværk, som du kan få støtte og opbakning af. Du kan kontakte partnerne direkte over mail, chat eller telefon. Det betyder, at du kan snakke med dem, hvis du har spørgsmål, udfordringer eller brug for et godt råd - og dem kan du altid regne med. Derudover får du adgang til en unik vidensportal, som partnerne hver især holder opdateret med artikler, guides, podcasts, videoer og meget mere. Premium abonnementet er til dig, som ønsker ro i maven og mere overskud til at fokusere på din forretning. 

Basis abonnement

Går meget af din tid på at undersøge diverse skatteregler? Lede efter løsninger på IT-problemer? Eller opbygge en digital markedsføring? Med et Basis abonnement får du adgang til al relevant viden for din virksomhed, hvad end du har brug for information om personalejura eller en guide til din SoMe-profil. Samtidig får du adgang til en lang række ekstra fordele, der betyder direkte besparelser, rabatordninger og meget andet.

Begge abonnementer giver desuden mulighed for at få en lang række besparelser, rabatter og fordele. 

vil du vide mere?

Læs meget mere om Selvstændige.com og skriv dig op til et abonnement her. Har du spørgsmål, kan du også skrive dit telefonnummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

gå til Selvstændige.com