Teknisk support

For at benytte MitAse skal du være medlem af vores a-kasse, og din computer skal opfylde nogle krav til funktionalitet. Brug af MitAse forudsætter derfor bestemte installationer på din computer.

PDF-fremviser

Bruges til at vise breve fra ASE i PDF-format. Et af de mest benyttede programmer er Adobe Reader fra Adobe. Bruger du Mozilla Firefox eller Google Chrome, så er Adobe Reader ikke påkrævet, da begge har indbygget PDF-fremviser.

Browser

Browseren er det program på computeren, som bruges til at vise hjemmesider med, bl.a. MitASE. Vi anbefaler at anvende Mozilla Firefox til både Windows og Mac OS X. MitASE er testet og fungerer optimalt i følgende browsere:

Pop-up vinduer

Det er vigtigt, at du tillader pop op-vinduer for www.mitase.dk, da breve ellers ikke kan vises.

Se her hvordan du tillader pop op-vinduer?

Information til Mac OS X brugere

Mange brugere har oplevet problemer med MitASE i Safari, så vi anbefaler derfor Mozilla Firefox eller Google Chrome, hvis du bruger Mac.

Information til Windows 8 brugere

For at bruge MitASE med Internet Explorer 10 på Windows 8 skal du bruge desktop-udgaven. Siden skal desuden køre i kompatibilitetstilstand. Tryk på dette ikon i adresselinjen, når du har logget ind på MitASE:

Information til mobile brugere

MitASE er ikke designet til at køre på mobile enheder, så det er som udgangspunkt ikke noget, vi anbefaler. Vi arbejder på, at fremtidige versioner af MitASE bliver mere mobil-venlige.

log på MitAse

MitAse er åbent mellem kl. 05.00 og 02.00.

login