Fortæl om dine forventninger til 2016

17.02.2016

Vær med til at tage pulsen på erhvervslivets forventninger, fokusområder, bekymringer mm. for det kommende år i PwC’s CXO Survey 2016. Formålet er at skabe de bedste rammer for dansk erhvervsliv sammen med dig. Som tak får du selvfølgelig rapporten tilsendt.

DELTAG I PWC'S CXO SURVEY 2016 VED AT KLIKKE HER - TAK FOR DIN TID.


Hvorfor skal jeg deltage?
I PwC’s CXO Survey 2016, som vi i PwC gennemfører i samarbejde med Dansk Erhverv, giver vi ordet til dig, så du – sammen med andre danske erhvervsledere og beslutningstagere – kan være med til at præge debatten og sætte dagsordenen. Formålet er i fællesskab at skabe de bedste rammer for dansk erhvervsliv.

Om PwC's CXO Survey 2016 
Vi spørger bl.a., i hvilken grad du er bekymret for aktuelle forhold som overregulering, den hastige teknologiske udvikling og begrænset adgang til finansiering? Vi spørger ligeledes om, hvad du og din virksomhed har fokus på i 2016? Hvad I investerer i? mm.

PwC’s CXO Survey 2016 er et online spørgeskema, som tager 7-10 min. at gennemføre. Resultaterne bliver lanceret ved CXO-konferencen 2016, som finder sted hos PwC i Hellerup den 28. april.

Som tak for din deltagelse i surveyet har du selvfølgelig mulighed for at få resultaterne tilsendt, ligesom du også er velkommen til at tilmelde dig konferencen på www.pwc.dk.

Ase og PwC’s samarbejde
Ase og PwC er begge samarbejdspartnere med erhvervsportalen IVÆKST, hvor vi i fællesskab arbejder for at skabe de bedste rammer for små og mellemstore virksomheder i Danmark.