Ase Selvstændig hjælper dig med rekruttering af ny medarbejder

02.01.2017
Som medlem af Ase Selvstændig kan du blandt andet få gratis hjælp til rekruttering af din nye medarbejder. Vi hjælper dig gennem hele rekrutteringsforløbet fra start til slut, så du sparer tid på det administrative.

Ase Selvstændig håndterer mange af de opgaver, der normalt håndteres af en HR-afdeling. Vi tilbyder fx hjælp til udarbejdelse af stillingsopslag, gratis annoncering på Jobindex.dk samt adgang til vores e-rekrutteringssystem, hvor du nemt og overskueligt kan håndtere de indkomne ansøgninger. 

Vi letter det tunge arbejde for dig
Desuden hjælper vi dig med at administrere jobansøgningerne undervejs i processen. Fx sørger Ase Selvstændig for, at alle får en bekræftelse på mail, når de har sendt deres ansøgning ind. Det betyder, at vi tager de administrativt tunge opgaver og sørger for en professionel behandling af kandidaterne, mens du kan koncentrere dig om andre ting.

Helt konkret hjælper vi dig med:

  • Udarbejdelse af stillingsopslag og gratis annoncering på jobindex.dk
  • Adgang til vores e-rekrutteringssystem
  • De administrative opgaver forbundet med behandling af kandidater fx bekræftelsesmails og afslagsmails.
  • Forberedelse til ansættelsessamtalen og vejledning i forbindelse med referencetagning
  • Juridiske- og ledelsesmæssige udfordringer, fx udarbejdelse af velkomstbrev, tjeklister, introforløb, ansættelseskontrakter, afholdelse af opfølgningssamtaler, MUS-samtaler, personalehåndbog, svære samtaler og personalejuridiske problemstillinger m.m.

Vi forbereder dig til ansættelsessamtalen 
Ansættelsessamtalen er det første møde mellem dig og din nye medarbejder. For at samtalen skal forløbe bedst muligt for begge parter, er det vigtig at få sat en god ramme. Som medlem af Ase Selvstændig kan du få vejledning i forbindelse med ansættelsessamtalen, så du er godt forberedt, og samtalen kan forløbe bedst muligt.

Kontrakten tager vi hånd om 
Når du har afholdt samtaler og valgt din kommende medarbejder, sørger vi for at sende afslag til de øvrige ansøgere. Ligeledes kan vi hjælpe med at udarbejde en ansættelseskontrakt. Alle skridt i processen er gratis for dig, som er medlem af Ase Selvstændig.

Når du bliver leder, hjælper vi dig
Hvis du skal ansætte din første medarbejder, får du også en ny rolle som leder – og det forpligter. Som medlem hos Ase Selvstændig kan du få hjælp til de juridiske, HR- og ledelsesmæssige spørgsmål og udfordringer, der måtte opstå i løbet af ansættelsesforholdet.

Det kunne fx være udarbejdelse af velkomstbrev, tjeklister, introforløb, personalehåndbog eller afholdelse af opfølgningssamtaler, MUS-samtaler, svære samtaler og personalejuridiske problemstillinger m.m.

Kontakt Ase for at høre mere
Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp til at finde din næste medarbejder, så kontakt Ase Selvstændig på 7013 7013 eller læs videre på aseselvstændig.dk