Kan du mærke iværksætteren i maven?

06.06.2017

Klør det lidt i fingrene, når tanken eller talen falder på at starte sit eget? Måske engang imellem? Hvis du har bare en snert af en iværksætter i maven, bør du tjekke den inspiration, vi har samlet til dig.

Du kan møde både Søren, Katja, Albert og Christian på ase.dk/startup. De er allesammen iværksættere, der er sprunget ud i det, og i nogle korte videoer deler de deres bedste råd med dig. Måske er det lige det, du står og mangler.

Hvad er det vigtigste, det sværeste, det mest spændende...
...eller måske den største bekymring? Søren, Katja, Albert og Christian fortæller hver især om netop deres vej ind i iværksætteriet, hvad der driver dem, og hvilke fif og fiduser de særligt har haft gavn af. Hvis du også går og drømmer, kan du frit lade dig inspirere af deres fortællinger. 

Luk op for godteposen
På inspirationssiden kan du også finde bud på forskellige apps, der med fordel kan ligge i en typisk iværksætterlomme. Er du medlem af foreningen Ase Lønmodtager, kan du også komme med på gratis iværksætterkursus. Erfaringen viser, at det kan tage tid at modne en beslutning om at blive fri fugl og sin egen herre. Hos Ase kan du tage det i dit eget tempo...