31-07-2015

Annette fandt sin revisor hos vikarbureau for seniorer

Direktøren i ASE Handling, der yder flyservice i lufthavne, havde brug for en revisor, hun kunne sparre med. Det fandt Annette Johanson hos vikarbureauet SETA, som formidler højt kvalificeret arbejdskraft til virksomheder.

Fandt revisor hos SETA

Af: Line Dall
Foto: ASE Handling


Erfaring, arbejdsglæde og samarbejde. De tre egenskaber ledte direktør for ASE Handling Annette Johanson efter hos en kommende revisor, hun kunne søge rådgivning hos.

Derfor tog hun kontakt til vikarbureauet SETA (Senior Talents), der formidler seniorvikarer til små og mellemstore virksomheder. Hun havde læst om vikarbureauet i Ase Nyt.

- Jeg kan godt lide konceptet. Når folk har livserfaring, har de oftest meget at byde ind med, og jeg er stor tilhænger at, at de mennesker, der godt kan lide at arbejde, også får muligheden for det, siger Annette Johanson. Hun er til daglig direktør i ASE Handling, der servicerer og henter private fly i bl.a. Københavns Lufthavn.

- Jeg var på udkig efter en, som kunne give mig sparring omkring regnskab, uddyber hun.

SETA fandt den rigtige
Det kunne SETA hjælpe hende med. De fandt en 70-årig tidligere statsautoriseret revisor, som Annette Johanson i dag har tilknyttet virksomheden på timebasis.

- Jeg har fået det forhold til en rådgiver, som jeg hele tiden har ønsket. En, som jeg kan ringe til og spørge til råds, når jeg står i en situation, hvor jeg har brug for helt konkret rådgivning. Der er ikke mange situationer, han støder på, som han ikke har prøvet at stå i før, siger Annette Johanson.

Seniorvikarer vil gerne bruge deres kompetencer
ASE Handling er blot et af Ases medlemmer, som har taget kontakt til SETA for at finde kvalificeret arbejdskraft.

Robin Kofod Eggli er medstifter og partner i SETA. Han forklarer, at små og mellemstore virksomheder ofte har behov for at få hjælp på konsulentbasis, og det kan vikarseniorer fra SETA levere.

- Fordelen ved at bruge os i forhold til andre vikarbureauer er, at det fortrinsvis er seniorer – efterlønnere og pensionister - som ikke længere er på arbejdsmarkedet, men som stadig gerne vil bruge deres kompetencer, siger han.

- Og de er meget dedikerede, fordi de aktivt har valgt, at de stadig gerne vil bidrage til samfundet med deres arbejdskraft. Derudover har de en stor grad af fleksibilitet. Så når virksomhederne ikke har overblik over, hvor mange timer de har brug for, så kan de trække på en vikar med det specifikke vidensområde. Det er sværere at få den fleksibilitet ved de traditionelle vikarbureauer, tilføjer han.

SETA formidler flest vikarjobs inden for administrative områder såsom økonomisk og juridisk sparring. Men det kan også være mere praktiske funktioner som eksempelvis en vicevært.

Få rabat som Ase-medlem
Hos vikarbureauet SETA kan du finde vikarer til et begrænset antal timer på uge- eller månedsbasis eller en stand-in i kritiske situationer. Det er pensionister og efterlønnere, der udgør arbejdskraften hos SETA.

Som medlem af Ase får du en rabat på 40 procent de første 10 timer, du bruger en senior fra SETA. Du skal blot gøre opmærksom på dit Ase-medlemskab, når du kontakter SETA.