Foreningen for dig, der er selvstændig

I Ase kender vi til den selvstændiges udfordringer. Derfor har vi en forening for vores selvstændige medlemmer, som giver en række fordele til gavn for dig og din virksomhed. 

Værktøjskassen 

Du har adgang til Værktøjskassen – en online samling af professionelle klar-til-brug kontrakter, breve og skabeloner, der hjælper dig med at håndtere: 

  • Dine medarbejdere
  • Dine kunder
  • Dit salg 

Værktøjskassen indeholder desuden andre ledelsesmæssige værktøjer.

Juridisk rådgivning

Vores jurister er altid klar til at rådgive dig telefonisk på disse områder:

Kursustilbud

Som medlem af foreningen Ase Selvstændig tilbyder vi en lang række arrangementer, workshops, webinarer og foredrag inden for personlig og faglig udvikling. Du har fri og ubegrænset adgang til arrangementerne, så længe der er ledige pladser.

Vi tilføjer løbende nye arrangementer, så hold dig opdateret på Asekurser.dk.

Ase Selvstændig arbejder for dig

Ase Selvstændig er ikke partipolitisk, men samarbejder med de politikere, der vil hjælpe med at fremme selvstændiges vilkår. Foreningen arbejder hovedsageligt på tre fronter:

  • Mindre bureaukrati
  • Bedre finansieringsmuligheder
  • Stærkere selvstændighedskultur i Danmark

Ase Økonomisk Rådgivning

Hos Ase ved vi, at det ikke altid er let for en selvstændig at gå i banken. Derfor tilbydes du som medlem af foreningen Ase Selvstændig at gøre brug af Ases uvildige økonomiske rådgivning. Du kan stille alle former for spørgsmål om din private økonomi eller din virksomheds økonomi. Læs mere om Økonomisk rådgivning her.


Er der områder, du mener Ase Selvstændig bør tage op, så tøv ikke med at kontakte os på 7013 7013.

Værd at vide

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at være medlem af Ase Selvstændig?

Det koster 67 kroner ex. moms pr. måned at være medlem af Ase Selvstændig, hvis du samtidg er medlem af a-kassen Ase. (2018-tal)

Hvis du vælger kun at være medlem af foreningen Ase Selvstændig, koster det stadig kun 67 kroner ex. moms pr. måned. (2018-tal)

Hvad er formålet med Ase Selvstændig?

60 procent af Danmarks små selvstændige er ikke tilknyttet en organisation, der kan tale deres sag. Det har vi lavet om på ved at stifte foreningen Ase Selvstændig.

Ase Selvstændig er stiftet for at støtte og stimulere udviklingen af mindre virksomheder i Danmark. Det gælder både iværksætterne, de veletablerede, gazellerne og de stabile slidere.

Samtidig er foreningen erhvervspolitisk talerør for mindre selvstændige erhvervsdrivende og deltager alene eller sammen med andre i debatten om selvstændiges forhold.