Kend dine personalejuridiske rettigheder og begrænsninger

Der kan opstå mange spørgsmål, når du som selvstændig har medarbejdere ansat. Så er det en fordel at kende lovgivningen
- eller have direkte adgang til jurister, der gør.

Vi tilbyder professionel telefonisk rådgivning, hvor du kan få svar på alle de spørgsmål, der vedrører forholdet mellem dig og dine medarbejdere.

Den eneste betingelse for at benytte den telefoniske rådgivning er, at du er medlem af foreningen Ase Selvstændig, hvor du bl.a. får adgang til værktøjskassen der kan hjælpe med personalejuridiske dokumenter.

Download gratis e-bog der hjælper med nye medarbejdere

Få nye ansatte godt om bord. At finde og ansætte en ny medarbejder er som regel temmelig krævende, ofte mere end man tror. Sæt kurs mod glade, produktive og loyale medarbejdere.

Ledelseshaandbog Gratis Small

Værd at vide

Spørgsmål og svar

Er Ase part i overenskomster?

Nej, vi er ikke en overenskomstpart, da vi ikke er en arbejdsgiverforening, men en a-kasse. Men vi kan hjælpe med overenskomstmæssige spørgsmål i det omfang, vi har adgang til indholdet i overenskomsterne.

Hvad er overenskomster?

En stor del af det danske arbejdsmarked reguleres ved kollektive overenskomster og aftaler. Overenskomster regulerer sammen med lovgivningen mange spørgsmål på arbejdsmarkedet, eksempelvis feriefridage, pension og tillidsrepræsentantregler.

Kan I repræsentere mig i en sag mod en fagforening?

Nej, eftersom vi er en a-kasse, kan vi desværre ikke hjælpe dig, hvis du fx via en fagforening har fået et betalingskrav vedrørende en tidligere ansat. Til gengæld kan vi rådgive dig og klæde dig på til selv at fremføre dine synspunkter mod fagforeningens krav.

Hvornår kan jeg ringe til jeres telefoniske rådgivning?

Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 8.00 og 20.00

Link til:

aseselvstaendig.dk