Få tilknyttet en HR-konsulent

Det kan være en svær og tidskrævende proces at finde den helt rigtige medarbejder. Særligt hvis du ikke har en HR-afdeling i din virksomhed, der kan klare opgaven for dig.

Derfor tilbyder vi, at du kan få hjælp fra en HR-konsulent gennem hele rekrutteringsforløbet - fra stillingsopslaget til håndtering af ansøgningerne.

Den eneste betingelse for at få hjælp og rådgivning af os er, at du er medlem af vores a-kasse og foreningen Ase Selvstændig.

NB! Husk at melde dig ind i vores forening, Ase Selvstændig. 
Her får du adgang til Værktøjskassen, som bl.a. indeholder en række nyttige dokumenter til rekrutteringsprocessen.

Værd at vide

Spørgsmål og svar

Skal jeg betale for hjælp til rekruttering?

Nej, vores hjælp og rådgivning er gratis som del af dit medlemskab hos os.

Hvor lang tid tager det at finde en ny medarbejder?

Det kan variere meget  og vil ofte afhænge af, hvilken type stilling der er tale om. Det er eksempelvis ofte mere tidskrævende at finde kandidater til et specialistjob end til et job, der ikke kræver særlige kompetencer. Som tommelfingerregel skal du regne med 3-8 uger.

Hvor meget tid skal jeg afse til en rekrutteringsproces?

Ase Selvstændig har et rekrutteringssytem, som løser alle administrative opgaver i forbindelse med en rekruttering. Du skal blot sætte tid af til at give os dine input til stillingsopslaget, til at vurdere de indkomne kandidater og til at afholde ansættelsessamtaler. I alt 15-30 timer.

Hvordan afholder jeg en god ansættelsessamtale?

Ase Selvstændig har udviklet drejebøger med praktiske råd og inspiration til afholdelse af ansættelsessamtaler. Du kan bla. få hjælp til at stille gode og afdækkende spørgsmål, der giver dig et godt kendskab til den profil, du har overfor dig - og i sidste ende gør det nemmere for dig at vælge den rette kandidat.

I forbindelse med den endelige udvælgelse kan det være relevant at indhente referencer fra tidligere arbejdsgivere samt eventuelt supplere med en profiltest. Ase Selvstændig guider dig gerne.

Link til:

aseselvstaendig.dk (Værktøjskassen)