Hvad skal der ske med dit medlemskab, når du når folkepensionsalderen?

Uanset om du stadig driver virksomhed på enten del-  eller fuldtid, så er der god grund til at være medlem i Ase Selvstændig


Seniormedlemskab

 

3 gode grunde til et seniormedlemskab

  • Ases kurser giver dig muligheden for at blive mere konkurrencedygtig med personlige og faglige kurser, der bygger oven på dine eksisterende kompetencer
  • Spar penge op i din virksomhed vha. finjustering af økonomien igennem økonomisk styring
  • Få gode råd om opsigelse, ledelse, kontrakter m.m. igennem vores jurister

Fortsæt karrieren med et Seniormedlemskab af Ase a-kasse

Er du blandt de aktive seniorer, som vil fortsætte på jobmarkedet efter folkepensionsalderen? Mange seniorer har mere at byde på, end de er klar over, og vi står klar til at hjælpe dem.

Med et Seniormedlemskab af Ase a-kasse modtager du sparring til jobsøgning, så du får mest muligt ud af din årelange erfaring. Du kan også få udbetalt VEU-godtgørelse til kompetencegivende kurser, der kan gøre dig mere konkurrencedygtig på jobmarkedet.

Kun 138 kr. pr. måned

Seniormedlemskabet af Ase a-kasse er ikke dagpengeberettiget. Til gengæld koster det kun 138 kr. pr. måned sammenlignet med de 489 kr., du betaler nu. Medlemskabet fås fra d. 1. i måneden efter, du når folkepensionsalderen og varer indtil, du forlader arbejdsmarkedet helt.

Hvad skal jeg gøre nu?

Hvis du har fået lyst til at starte et nyt kapitel som aktivt Seniormedlem, så hører vi meget gerne fra dig inden udgangen af den måned, du når folkepensionsalderen. Du kan ringe til os på tlf. 7013 7013 eller sende en mail til ase@ase.dk for mere information, eller for at bekræfte dit ønske om at overgå til Seniormedlemskab.