Attraktiv lønsikring

  • Ase betaler dine øvrige Ase forsikringer, når du er ledig
  • Få op til 80% af din indtægt. Fra 19 kr. pr. måned
  • Outplacement - individuelt forløb med jobafklaring

Ring mig op

Så får du svar på alle de spørgsmål, du har omkring medlemskab af Ase og lønsikring - nemt og hurtigt. Fx. hvilken dækning du skal vælge, for at der er styr på det økonomiske ved ledighed.

Betingelser og oplysninger om vores behandling af persondata kan læses ved at klikke her

Unik Ase lønsikring+

Det er en unik lønsikring, hvor du kan få dækket op til 80% af din indtægt, vælge din egen dækningsstørrelse op til 50.000 kr. og deltage i et outplacement forløb, som er et personligt karriereforløb, der hjælper dig videre i dit arbejdsliv.

Du kan tegne forsikringen, hvis du er medlem af Ases a-kasse og mellem 18 og 54 år. Der er en karensperiode på kun 9 måneder.

Ase udbetaler både dagpenge og lønsikring, nemt og sikkert. Den billigste præmie er 19 kr. pr. måned, som du får skattefradrag for. Købstædernes Forsikring sørger for indberetning til Skat. 

Du kan læse mere om vilkårene for Ase Lønsikring her

Nye vilkår for Ase Lønsikring+ - sådan er du stillet

Produktinformation

 
drej hjulet
og se hvad din lønsikring koster

Ønsket indtægt

kr./md

Indtægt inkl. dagpenge

Du kan lønsikre op til 80% af din nuværende indtægt.

Lønsikring pris

kr./md

Vælg dækningsperiode

3 mdr
6 mdr
Lønsikring til selvstændige og lønmodtagere

Spørgsmål og svar

Præmiefritagelse

Forsikringen indeholder præmiefritagelse, hvilket betyder, at vi dækker dine øvrige forsikringsindbetalinger i Købstædernes Forsikring. Løbetiden på præmiefritagelsen er afhængig af den valgte dækningsperiode på lønsikringen

Erstatningen for præmiefritagelse udbetales én gang ved afslutning af udbetalingsperioden, og dækkes med 1/360 af forsikringernes årspræmie pr. dag.

Der ydes ikke præmiefritagelse på selve Ase Lønsikring

Jeg har brug for min lønsikring

Det er en betingelse for udbetaling af forsikringen, at du hurtigst muligt kontakter Ase, når du får viden om at du bliver ledig.

Det kan være, når du får en opsigelse, eller indleder afviklingen af din virksomhed. Senest 3 uger efter din sidste arbejdsdag skal du aflevere den dokumentation som Ase finder nødvendig ved behandlingen af din anmeldelse om arbejdsløshed.

Anmeldelsen til Ase kan ske enten via telefon
7013 7013 eller ase@ase.dk.

Kan jeg overføre min anciennitet

Hvis du ved tegningen af lønsikringen har haft en tilsvarende forsikring i et andet forsikringsselskab, kan kvalifikationsperioden reduceres med den tid, som du har været omfattet af den tidligere forsikring, såfremt denne nye forsikring tegnes inden ophør af den tidligere forsikring.

Du er selv ansvarlig for at forlange en reduceret kvalifikationsperiode og indsende de dokumenter, som Købstædernes Forsikring og Ase anser for værende nødvendige.

Kvalifikationsperioden reduceres kun for den del af erstatningen, som svarer til den tidligere månedlige erstatning og udbetalingsperiode i andet selskab.

Lønsikring gennem Topdanmark som lønmodtager

Du kan vælge mellem 6 og 12 måneders dækning.

  • Op til 85 procent af din løn, hvis du mister jobbet.
  • Vælg selv dækningens størrelse – op til 40.000 kr./md.
  • Løndækning i op til 36 måneder.
  • Karenstid på kun 9 måneder.
  • Skattefradrag for den pris, du betaler for forsikringen – Topdanmark sørger for indberetningen til SKAT, så du ikke skal bekymre dig.

Du kan ikke købe lønforsikringen, hvis du har kendskab til at du vil miste jobbet, du er studerende eller at du inden for de sidste to år, har fået udbetaling fra en lignende forsikring.

Find din pris gennem Topdanmarks beregner her.

Læs betingelser