Attraktiv lønsikring

Mulighed for Ase Lønsikring, også kaldet lønforsikring, kan give dig ro og tryghed, hvis du pludselig står uden job. Lønforsikringen supplerer dine dagpengene, så du kan fokusere på at finde nyt arbejde. Uanset om du er selvstændig eller i job, tilbyder vi en af markedets bedste priser på lønsikring i samarbejde med Købstædernes Forsikring.

  • Ase betaler dine øvrige Ase forsikringer, når du er ledig
  • Få op til 80% af din indtægt. Fra 19 kr. pr. måned
  • Outplacement - individuelt forløb med jobafklaring

Unik lønsikring

Det er en unik lønsikring, hvor du kan få dækket op til 80% af din indtægt, vælge din egen dækningsstørrelse op til 50.000 kr. og deltage i et outplacement forløb, som er et personligt karriereforløb, der hjælper dig videre i dit arbejdsliv.

Du kan tegne forsikringen, hvis du er medlem af Ases a-kasse og mellem 18 og 54 år. Der er en karensperiode på kun 9 måneder.

Ase udbetaler både dagpenge og lønsikring, nemt og sikkert. Den billigste præmie er 19 kr. pr. måned, som du får skattefradrag for. Købstædernes Forsikring sørger for indberetning til Skat. 

Du kan læse mere om vilkårene for Ase Lønsikring her

Ring mig op

Så får du svar på alle de spørgsmål, du har omkring medlemskab af Ase og lønsikring - nemt og hurtigt. Fx. hvilken dækning du skal vælge, for at der er styr på det økonomiske ved ledighed.

kickstart din karriere med Outplacement

Ordet outplacement dækker over et intensivt og skræddersyet rådgivningsforløb i forbindelse med ledighed.

Læs mere om Outplacement
Lønsikring gennem Topdanmark som lønmodtager

Du kan vælge mellem 6 og 12 måneders dækning.

  • Op til 85 procent af din løn, hvis du mister jobbet.
  • Vælg selv dækningens størrelse – op til 40.000 kr./md.
  • Løndækning i op til 36 måneder.
  • Karenstid på kun 9 måneder.
  • Skattefradrag for den pris, du betaler for forsikringen – Topdanmark sørger for indberetningen til SKAT, så du ikke skal bekymre dig.

Du kan ikke købe lønforsikringen, hvis du har kendskab til at du vil miste jobbet, du er studerende eller at du inden for de sidste to år, har fået udbetaling fra en lignende forsikring.

Find din pris gennem Topdanmarks beregner her.

endnu ikke medlem?

bliv medlem