Om ase

Ase er en uafhængig arbejdsløshedskasse og 100% ejet af vores medlemmer. Men vi har ambitioner om at være mere end dét. Vi har nemlig en holdning til, at Danmark kan blive endnu bedre kørende, end vi er nu. Og at vi som en a-kasse er forpligtet til at bidrage.

Formål

I Ase vil vi være de bedste til at levere konkurrencedygtige produkter inden for rådgivning og forsikring.

Vi samarbejder om at skabe målrettede løsninger, der giver værdi for de mange – og vi giver vores kunder frihed til at vælge de løsninger, der passer dem bedst.

I Ase går vi gerne nye veje for at sikre vores kunder et solidt fundament i arbejdslivet – både som individ og som virksomhed.

Værdier

I Ase ønsker vi at skabe en kultur, der er baseret på følgende fire værdier: værdiskabende, professionelle, troværdige og nærværende.

Værdiskabende

Det betyder, at vi sætter vores medlemmer i centrum, opsøger løbende forbedringer og omsætter ord til handling. Det kan også formuleres sådan her:

"Jeg ved, at hvis jeg leverer et ringe serviceniveau, kan det brede sig som ringe i vandet, og omvendt skaber det positiv værdi, hvis jeg leverer en god service. Så den måde, jeg agerer på, når jeg taler i telefon med vores medlemmer, har stor signalværdi, og det er jeg meget bevidst om."

Lisette, Forsikringsmedarbejder i Ase

Professionelle

Det betyder, at vi er imødekommende, kompetente og leverer kvalitet. Det kan også formuleres sådan her:

"Jeg oplever, at mine kolleger her i Ase er kompetente og imødekommende. Uanset hvem jeg spørger, kan jeg få svar på opgaver. Generelt er det mit indtryk, at vi er gode til vores arbejde, fordi vi følger med i udviklingen inden for vores arbejdsområder og yder en engageret indsats over for både hinanden og vores medlemmer. Desuden er kvalitet i vores daglige arbejde en vigtig parameter". 

Tina, IT Servicekoordinator i Ase

Troværdige

Det betyder, at vi kommunikerer åbent og ærligt, afstemmer forventninger og overholder aftaler. Det kan også formuleres sådan her:

"Hvis vi er troværdige internt, kan vi også agere over for vores medlemmer, så de føler sig trygge og sikre i valget af VORES a-kasse og ikke et sekund er i tvivl om, at de har valgt rigtigt. Det er trods alt tryghed og deres familiers økonomiske sikkerhed, vi som medarbejdere skal værne om." 

Marianne, Konsulent i Ase

Nærværende

Det betyder, at vi respekterer forskellighed, behandler andre med omtanke og bidrager til fællesskabet. Det kan også formuleres sådan her:

"Vi snakker med mange medlemmer i øjeblikket, som er rigtig hårdt ramt af finanskrisen - både selvstændige og lønmodtagere. Her er det vigtigt, at vi er nærværende ved at sætte os i deres sted og hjælpe dem bedst muligt i netop deres situation."

Dan, Forsikringsmedarbejder i Ase

Organisation

Ases bestyrelse tager sig af den overordnede ledelse. Bestyrelsen har 9 medlemmer, heraf en formand og en næstformand. Vores medlemmer er opdelt i sektioner, som på den ordinære generalforsamling hvert år vælger bestyrelse. Fagforeningen Ase Lønmodtager og foreningen Ase Selvstændig har ligeledes en bestyrelse.

Få personlig vejledning om dit behov

Er du i tvivl om dit behov eller har spørgsmål til din indmelding i Ase, så ring til os på 70137013. Du kan også udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Lige nu GRATIS fagforening i 6 mdr. ved køb af a-kasse og fagforening.

Betingelser og oplysninger om vores behandling af persondata kan læses ved at klikke her