Bliv en del af Ases brugerpanel

Vil du være med til at videreudvikle Ase.dk og MitAse? Så meld dig ind i vores brugerpanel, og få indflydelse på, hvordan Ases løsninger og produkter skal se ud i fremtiden.

Tilmeld dig her

På tilmeldingssiden skal du udfylde dit navn, mail m.m. Når du er tilmeldt, modtager du en mail fra os med en bekræftelse.

Du skal være mellem 18-55 år, for at være med i brugerpanelet.

Du vælger selv, hvor meget du vil deltage
Vi vil gerne høre din mening om de idéer og løsninger, vi arbejder med i Ase. Ud fra dine input og resten af den feedback, vi får fra brugerpanelet, tilpasser vi vores indhold, systemer og løsninger. 

Du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage. Vi vil typisk invitere dig til at deltage i:

  • Online spørgeskemaer
  • Online brugertests
  • Interviews og workshops hos Ase

Du kan nemt afmelde dig igen
Du kan til enhver tid afmelde dig Ases brugerpanel. I bunden af hver mail fra os er der er et link, hvor du nemt kan afmelde dig.

Vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for at være en del af brugerpanelet og vil være med til flere forskellige tests og interviews.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Ases brugerpanel og høre mere om din oplevelse af MitAse og Ase.dk. 

 

Konkurrencebetingelser 

Konkurrencebetingelser ved lodtrækning om supergavekort

I nogle af de brugerundersøgelser vi inviterer dig til, når du er med i brugerpanelet, er du som deltager med i en lodtrækning om et eller flere supergavekort.

Nedenstående betingelser gælder sammen med den konkrete mail, hvor vi inviterer til brugerundersøgelser og samtidig lodtrækning af supergavekort. Betingelserne gælder dermed i det omfang, der ikke er angivet noget særligt i mailen.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du nedenstående konkurrencebetingelser.

Om konkurrencen

Konkurrencen er arrangeret af Ase (Ase a-kasse, Ase Lønmodtager og Ase Selvstændig). Deltagelse er gratis. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

I invitationen til brugerundersøgelsen vil der være oplyst en dato, hvis der er en deadline for, hvornår man senest skal deltage i brugerundersøgelsen, for at være med i konkurrencen. Det vil også fremgå, hvornår vinderen trækkes..

Der udloddes det angivne antal supergavekort til den anførte værdi. Der gælder ingen reklamationsret efter købeloven, da der er tale om en præmie.

Supergavekortet skal indløses på gavekort.dk og kan bruges i over 150 butikker, forlystelser og oplevelser. Vinderen får de oplysninger og koder tilsendt, som skal bruges til indløsning af gavekortet, samt information om, hvor længe gavekortet er gyldigt.

Konkurrencen har til formål at få deltagere til at gennemføre vores brugerundersøgelser.

Hvem kan deltage?

Personer mellem 18-55 år, som er tilmeldt brugerpanelet kan deltage i konkurrencen, medmindre andet er beskrevet. Ase forbeholder sig retten til at føre kontrol på vindere og frasortere deltagere, der ikke opfylder de nævnte kriterier. Ansatte i Ase må ikke deltage. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle kriterier for deltagelse, vil vedkommende miste retten til at modtage præmien.

Hvordan deltager man i konkurrencen?

Det vil fremgå af den konkrete invitation, hvad man skal gøre for at deltage i konkurrencen.

Ase forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang.

Deltagelse i brugerundersøgelser efter den angivne frist er ugyldige og udelukkes fra konkurrencen. Det er deltagerens eget ansvar at deltage rettidigt. Ase kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde af problemer med deltagelsen.

Udvælgelse af en vinder

Det er forklaret i invitationen, hvordan vinderen udvælges og efterfølgende kontaktes for at få udleveret supergavekortet.

Typisk vil udvælgelsen ske ved lodtrækning mellem deltagerne i brugerundersøgelsen.

Vinderen trækkes tilfældigt og bliver kontaktet på den mail, som er oplyst, da man tilmeldte sig Ases brugerpanel (samme mail, som invitationen til brugerundersøgelsen er sendt til).

Som deltager i konkurrencen accepterer du derfor, at Ase må kontakte dig med det formål at udlevere præmien.

Vinderens navn og mail offentliggøres IKKE nogen steder, og vinderens kontaktoplysninger videregives ikke til andre personer eller selskaber udenfor Ase.

Har vi ikke hørt tilbage fra vinderen inden udløbet af den i invitationen nævnte tidsfrist efter, at vinderen er blevet kontaktet af Ase, forbeholder vi os retten til at udvælge en ny vinder.

Afsluttende bestemmelser

Ase forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagekalde konkurrencen. I tilfælde heraf, kan deltagerne ikke rejse nogen form for krav mod Ase.

Oplysninger fra deltagelse i en brugerundersøgelse tilknyttet en konkurrence er Ases ejendom og må ikke overgives til tredje part medmindre andet er aftalt.

Ase har ikke ansvaret for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd.

Konkurrencen er ikke arrangeret i samarbejde med andre, medmindre andet er angivet i invitationen.

Privatlivspolitik

Når du deltager i konkurrencen, medfører dette behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik her.

bliv en del af Ases brugerpanel

Tilmeld dig her