Skift til Ase a-kasse

Går du med tanken om at skifte a-kasse? Så er du endt det helt rigtige sted - for det er nemt og hurtigt at flytte dit medlemskab fra din nuværende a-kasse til Ase og bevare din anciennitet. Du skal bare melde dig ind så klarer vi resten.

Skift A-kasse

Hvordan skifter jeg a-kasse?

For at skifte fra din nuværende a-kasse til Ase, skal du blot melde dig ind her. Det praktiske klarer vi.

  • Vi kontakter din nuværende a-kasse og ordner overflytningen.
  • Vi sørger for at melde dig ud af din nuværende a-kasse.
  • Vi sørger for, at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra og på ny optjene retten til dagpenge. 
  • Hvis du har betalt kontingent forud i din nuværende a-kasse, sørger vi for, at pengene bliver returneret til dig.

OBS! Det er vigtigt, at du IKKE melder dig ud af din nuværende a-kasse, da du dermed mister din anciennitet, og der så går et stykke tid inden du er berettiget til dagpenge.

En af de største

Ase har ca. 150.000 medlemmer. Vi er en tværfaglig a-kasse for alle, der er åben for medlemmer på tværs af faggrupper og for alle former for beskæftigelse, uanset om du er lønmodtager, selvstændig eller studerende/nyuddannet. Du kan samle dit medlemskab af a-kasse og fagforening under samme tag, ligesom du kan tilvælge en favorabel lønsikring. Som studerende kan du gratis være medlem af a-kassen.

 

Som medlem af a-kassen får du:

Rådgivning: Du kan altid få rådgivning om bibeskæftigelse, sygedagpenge, efterløn og feriedagpenge.

Online kurser for ledige: På webinarer klæder vi dig på til jobsøgningen. Behovene er forskellige, og det betyder også der bl.a. er webinarer om LinkedIn, ansøgning, jobsamtale, personlig branding og meget mere.

Uddannelse på dagpenge: Du får her mulighed for at finpudse dine kvalifikationer eller tilføje nye til dit CV. Se mulighederne her.

Hjælp til jobansøgning, CV og jobsamtale: Du får hjælp til at opstille dit CV på en pæn og overskuelig måde. Du får tilbudt samtaler, der kan forberede dig på din kommende jobsamtale.

Personlig sparring: Har du tilkøbt lønsikring kan du altid gøre brug af muligheden for karrieresparring af en job- og karrierekonsulent.

Vælger du også fagforeningen, Ase Lønmodtager, kan du ligeledes få rådgivning om ansættelsesforhold, løn, opsigelse, orlov, arbejdsskader mv.

Mere end 45 års erfaring med selvstændige

Som selvstændig har du mulighed for at få en a-kasse og produkter, som kan supportere dig og lette de administrative opgaver i din virksomhed. 

  • Rådgivning om personalejura
  • Rådgivning om ledelse og HR
  • Rådgivning og sparring i forbindelse med rekruttering
  • Mulighed for tillægsforsikringer og lønsikring
  • Gennem Selvstændige.com kan du få 1:1 rådgivning fra specialister inden for erhvervsjura, revision, it, markedsføring, forsikring og pension. Ligesom du har adgang til en vidensportal med relevant viden til den selvstændige.

Er du studerende?

Som studerende, uanset uddannelse og branche, kan du gratis blive medlem af Ase a-kasse - se mere her

Du kan desuden vælge, om du vil være medlem af Ase fagforening til 74 kroner om måneden.

Som medlem af a-kassen, optjener du ret til dagpenge.

OBS! Melder du dig ind i en a-kasse senest 1 år, inden din uddannelse slutter, har du mulighed for at få dagpenge fra den dag, din uddannelse er færdig. Du har dog mulighed for at melde dig ind i en a-kasse helt op til 14 dage efter, at din uddannelse er sluttet. Ved tilmelding under 1 år, inden din uddannelse er færdig, er der en måneds karens, førend du kan modtage dagpenge. Det betyder, at den første måned som færdiguddannet, vil du stå uden indtægt. Det er derfor en rigtig god idé at melde dig ind i god tid.

Vil du vide mere om, hvordan man skifter fagforening?