Hvordan bliver jeg medlem?

Det er nemt at blive medlem af Ases a-kasse. Du kan tilmelde dig online med nogle få klik.

Du kan blive medlem af a-kassen helt uden at det koster dig en krone, så længe du er under 30 år og i gang med en uddannelse, som opfylder visse betingelser. Og hvis drømmejobbet lader vente på sig, når du er færdig med studierne, har du mulighed for at søge dagpenge fra første dag.

Som medlem af Ases a-kasse får du adgang til en lang række fordele. Bl.a. jobsøgnings- og inspirationskurser og mulighed for at få dagpenge allerede fra første dag efter din uddannelse, hvis du melder dig ind et år, før du er færdig på uddannelsen. Eller efter en måneds ledighed, hvis du melder dig ind senest 14 dage efter uddannelsens afslutning.

Bemærk, at hvis du er under uddannelse og over 30 år, skal du foruden kravene til uddannelse også inden uddannelsens start have optjent ret til dagpenge. Du skal også opfylde et arbejdskrav svarende til 1 års arbejde på fuld tid. Desuden skal du betale administrations- og efterlønsbidrag under kontingentfritagelsen.

TILBUD: Lige nu får du a-kasse til 0 kr. Gratis fagforeningen de første 6 mdr. når du er studerende.

Sådan bliver du medlem

1. Tilmeld dig online

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for to hverdage for at gøre din indmeldelse færdig og svare på eventuelle spørgsmål.

2. Du modtager et velkomstbrev

Når vi har vurderet din ansøgning og sikret, at du opfylder betingelsen for gratis medlemskab af a-kassen, modtager du et velkomstbrev. Du er nu medlem af a-kassen og skal først betale kontingent, når du har afsluttet din uddannelse.

Kontakt os på 7013 7013, hvis du har problemer – så hjælper vi dig videre.

Meld dig ind i ase

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for to hverdage for at få de resterende oplysninger, vi skal bruge for at fuldføre din indmeldelse.* Når du samtidigt melder dig ind i a-kassen. Herefter koster Ase fagforening 74 kr./md.