A-kasse for studerende

Gratis A-kasse for dig som studerende. Mulighederne er mange. Det handler bare om at få det bedste ud af dem og udnytte dit potentiale. Det kan vi hjælpe dig med.

Gratis a-kasse under din uddannelse

Du er kun nogle få klik fra at få en a-kasse. Det koster dig ikke en krone, så længe du er under uddannelse og under 30 år. Og du får dagpenge fra første dag, hvis den helt rigtige jobmulighed lader vente på sig.
 

4 gode grunde til at vælge a-kasse hos os, når du er under uddannelse

A-kasse-medlemskab for 0 kr./md., mens du er under uddannelse
Op til 13.815 kr./md. (2021-tal) i dagpenge fra første ledige dag, hvis du melder dig ind et år før, du færdiggør din uddannelse. Eller efter en måneds ledighed, hvis du melder dig ind senest 14 dage efter uddannelsens afslutning
Hjælp til jobsøgning, hvis du er ledig
Adgang til Danmarks billigste alternativ til fagforening. Prisen er kun 71 kr./md. (2021-tal)
Betingelser for kontingentfritagelse

For at få kontingentfritagelse gælder følgende:

Er du under uddannelse og under 30 år, skal din uddannelse være fuldtids af min. 18 mdrs. varighed, videregående og give ret til at dimittere. Læser du en erhvervsuddannelse, skal der have været et planlagt skoleforløb samt praktik/elevplads.

Er du under uddannelse og over 30 år, skal du udover ovenstående også inden uddannelsens start have optjent ret til dagpenge og opfylde et arbejdskrav svarende til 1 års arbejde på fuld tid. Du skal desuden betale efterlønsbidrag under kontigentfritagelsen.

Er du i tvivl om ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7013 7013, så hjælper vi med at finde ud af, om du kan bliver fritaget for at betale a-kassekontingent.

Meld dig ind, nemt og hurtigt

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for to hverdage for at få de resterende oplysninger, vi skal bruge for at fuldføre din indmeldelse.

Betingelser og oplysninger om vores behandling af persondata kan læses ved at klikke her