Vidste du, at du har en ekstern HR-afdeling?

06.03.2018

Det kan være sin sag at overskue alle de opgaver, der er i forbindelse med at finde en ny medarbejder. Derfor har foreningen Ase Selvstændig specialiseret sig i at hjælpe dig gennem alle rekrutteringsforløbets faser kvit og frit. Du skal blot være medlem.

Formulere og udarbejde et opslag, der sidder lige i skabet. Arrangere annoncering. Holde styr på ansøgningerne i indbakken. Svare og indkalde til samtaler. Følge op. Runde af… Mange selvstændige har prøvet at blive overraskede og lettere forpustede over de mange opgaver, der er forbundet med at finde den nye, helt rigtige medarbejder. Men er du medlem, kan du bruge foreningen Ase Selvstændig som var de din egen HR-afdeling.

Lad Ase Selvstændig om det tunge arbejde
Ase Selvstændig hjælper gerne med at udarbejde stillingsopslag, stiller gratis annoncering på jobindex.dk til rådighed for dig, og giver dig adgang til et e-rekrutteringssystem. Her kan du nemt og overskueligt holde styr på ansøgninger, indkaldelser og svar. Det betyder, at du kan koncentrere dig om andre presserende ting, mens Ase Selvstændig tager de administrativt tunge opgaver og sørger for en professionel behandling af kandidaterne.

Alt dette får du kvit og frit gennem et medlemskab

Udarbejdelse af stillingsopslag og gratis annoncering på jobindex.dk

Adgang til e-rekrutteringssystem

Løsning af de opgaver der er forbundet med den administrative behandling af kandidater, fx bekræftelsesmails og afslag

Forberedelse til ansættelsessamtalen og vejledning i hvordan du kan tage referencer

Hjælp til at løse juridiske og ledelsesmæssige opgaver, fx at udarbejde velkomstbrev, tjeklister, introforløb, ansættelseskontrakter; at afholde opfølgningssamtaler, MUS-samtaler; at udarbejde en personalehåndbog, at tage den svære samtale og løse personalejuridiske problemstillinger

Bliv klar til det afgørende øjeblik - ansættelsessamtalen

Ansættelsessamtalen er det første rigtige møde mellem dig og din nye medarbejder. For at samtalen skal forløbe bedst muligt for begge parter, er det vigtigt at få sat en god ramme. Som medlem af Ase Selvstændig kan du kvit og frit få vejledning i forbindelse med ansættelsessamtalen, så du velforberedt kan afholde samtalen, og du og din nye medarbejder kan få den bedste start.

Kontakt Ase for at høre mere
Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp til at finde din næste medarbejder, så kontakt Ase Selvstændig på 7013 7013.