Ase Selvstændig

Ase Selvstændig er Ases forening for selvstændige erhvervsdrivende. Her kan du som medlem få juridisk rådgivning, når du har brug for hjælp vedrørende dine medarbejdere eller har brug for rådgivning om fakturering og håndtering af debitorer. Ase Selvstændig er sat i verden for at støtte og stimulere udviklingen af mindre virksomheder i Danmark. Det gælder både iværksætterne, de veletablerede, gazellerne og de stabile slidere. Ase Selvstændig er placeret i Kolding.

Ase Selvstændig forening for selvstændige erhvervsdrivende
Ase Selvstændig forening for selvstændige erhvervsdrivende

Hvad tilbyder Ase Selvstændig?

Som medlem af Ase Selvstændig får du højt kvalificeret rådgivning inden for bl.a. personalejura, HR og betalingsinddrivelse.

Samtidig er vi erhvervspolitisk talerør for mindre selvstændige erhvervsdrivende og deltager alene eller sammen med andre i debatten om de selvstændiges forhold.

 

HR- og personalejuridisk rådgivning

Ase Selvstændig hjælper dig som arbejdsgivere i forholdet til dine medarbejdere. Du får juridisk rådgivning og ledelsesmæssig sparring til blandt andet:

  • Rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere herunder udarbejdelse af målrettede stillingsopslag og ansættelseskontrakter
  • Rådgivning omkring dine medarbejderes fravær, herunder ferie, feriefridage, sygdom, og alle former for orlov
  • Rådgivning i forbindelse med uoverensstemmelser med dine medarbejdere både i et juridisk og ledelsesmæssigt perspektiv
  • Rådgivning ved alle former for ophør af dine medarbejderes ansættelsesforhold, herunder vilkårsændring, opsigelse, fratrædelsesaftale, bortvisning og medarbejderhåndtering, hvis din virksomhed skal lukke eller sælges

 

Rådgivning til freelancere

Er du freelancer, kan du få hjælp til udarbejdelse af en simpel kontrakt, så det bliver let for dig at få aftalerne på plads i forhold til dine kunder.

Du har adgang til prisberegnere, som kan inspirere, når prisen skal forhandles. Du kan selv vælge om du vil benytte tilbudsberegneren eller timeprisberegneren. Begge er et godt grundlag for at beregne en forretningsmæssigt gennemtænkt pris.

 

Fakturering og debitorhåndtering

Som selvstændig er det sjældent fakturering, rykker, inkasso og lignende som er de sjoveste opgaver og helt sikkert ikke årsagen til du har valgt at være selvstændig. Ase Selvstændig er en attraktiv partner inden for fakturering og debitorhåndtering, hvor du kan få:

  • Hjælp til udarbejdelse af faktura, rykkerskrivelser og skylderklæringer
  • Rådgivning om renteopkrævning og rykkergebyrer
  • Vejledning omkring inkassoprocessen

bliv medlem

Pris
Medlemskab af foreningen koster det 77 kr. pr. måned.

Hvem kan blive medlem af Ase Selvstændig?
Selvstændig erhvervsdrivende og lønmodtagere med en selvstændig bibeskæftigelse (dog kun for så vidt angår bibeskæftigelsen).

Bliv medlem

kontakt os