Dit netværk af specialister

Drømmer du også om at leve af din forretning? Med et Selvstændige.com abonnement får du hjælp af Danmarks topprofessionelle fagspecialister til at realisere dine idéer og drømme - uanset størrelsen på din forretning.

løft din forretning med et stærkt fagligt netværk

Uanset om du er selvstændig, eller overvejer at tage skridtet, får du eksperthjælp til alle spørgsmål og udfordringer med et selvstændige.com abonnement.

Læs mere

Hvorfor vælge Selvstændige.com?

Selvstændige.com er sat i verden for at hjælpe selvstændige med at overkomme enhver udfordring, fjerne enhver tvivl og rådgive med blåstemplet viden. For det kræver hårdt arbejde og mod at være selvstændig.

Du ved det måske allerede?

Det er et stort ansvar at stå alene med sin forretning. Det kan være svært at holde styr på alle regler og administrative opgaver. Med et Selvstændige.com abonnement får du adgang til et bredt partnernetværk med advokater, revisorer, IT-supportere, personalejurister og digitale marketingsspecialister, som kan hjælpe dig. Du kan vælge mellem et Premium eller Basis abonnement - og du behøver ikke at være medlem af Ase for at tegne et abonnement hos Selvstændige.com.

Basis abonnement

Går meget af din tid på at undersøge diverse skatteregler? Lede efter løsninger på IT-problemer? Eller opbygge en digital markedsføring? Med et Basis abonnement får du adgang til al relevant viden for din virksomhed, hvad end du har brug for information om personalejura eller en guide til din SoMe-profil. Samtidig får du adgang til en lang række ekstra fordele, der betyder direkte besparelser, rabatordninger og meget andet.
Begge abonnementer giver desuden mulighed for at få en lang række besparelser, rabatter og fordele. 

vil du vide mere?

Læs meget mere om Selvstændige.com og skriv dig op til et abonnement her. Har du spørgsmål, kan du også skrive dit telefonnummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Gå til Selvstændige.com