Husforsikring

Det er en god ide at investere i en husforsikring, uanset om du bor i et parcelhus, rækkehus eller planlægger at bygge nyt. Spar 10% på din husforsikring, når du samler minimum fem forsikringer hos Tryg. 

få forsikret dit hus

En solid grunddækning

Det er dyrt at eje et hus, og det kan blive endnu dyrere, hvis der skulle opstå skader som følge af brand, skybrud eller storm. Få en solid husforsikring med de vigtigste dækninger inkluderet - så er du på den sikre side, hvis der skulle opstå uforudsete hændelser på dit hus eller din grund. 

Vælg den pakke, der passer til dit behov

Du kan vælge mellem: Basis-, Udvidet- eller Superpakken.

Uanset hvilken pakkeløsning du vælger, følger de vigtigste dækninger altid med i Basispakken. Her er du dækket ved skader på grund af brand, storm og skybrud, skjulte rør- og kabelskader, glas- og sanitetsskader samt skader som følge af utætheder i rørinstallationer.

Swipe

Tilpas din husforsikring til dit behov

Du kan skræddersy din forsikring til dit specifikke behov - så betaler du kun for de dækninger, du har brug for, uanset om du bor i rækkehus, parcelhus eller skal bygge nyt.

0 kr. i selvrisiko

En husforsikring dækker både dit hus og din have. Du kan samtidigt også vælge 0 kr. i selvrisiko - så har du ingen selvrisiko ved de fleste skader.

Beskyt dit hus og din have

En husforsikring beskytter dit hjem mod skader forårsaget af brand, tyveri, naturkatastrofer og andre uforudsete begivenheder. Den dækker også ansvar, hvis nogen skulle blive skadet på din ejendom, og hjælper med at dække omkostningerne ved reparationer eller genopbygning af dit hjem i tilfælde af skade.

Er en husforsikring lovpligtig?

En husforsikring er ikke lovpligtig, men en god idé, når du køber et hus eller skal bygge nyt. Ud over bygningsbrand kan du også tegne en husforsikring, der omfatter stormskader, skybrud og vandskade, svamp, insekt, råd, husejeransvar og retshjælp.

Ekstra 10% rabat

Når du samler 5 forsikringer hos Tryg, får du 10% rabat på dine forsikringer. Ase Lønsikring tæller med, dog gælder rabatten kun de øvrige forsikringer.

Andre der købte denne forsikring har også købt:

Hør mere om dine fordele hos Tryg Forsikring

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke fordele du får hos Tryg Forsikring som medlem af Ase så skal du blot udfylde felterne – så ringer vi dig op.