Under uddannelse

Er det en god idé at være medlem, mens du er under uddannelse, og hvorfor? Hvilke fordele er der for studerende i Ase, og hvad kan du bruge vores hjælp og sparring til? Alt det og meget mere kan du læse mere om her.

Meld dig ind mens du er under uddannelse

Når du er under uddannelse, koster det ikke noget at være medlem af vores a-kasse, så længe din uddannelse opfylder visse betingelser og du er under 30 år.

Når du snart afslutter din uddannelse, kan du som medlem af Ases a-kasse få adgang til en lang række fordele. Bl.a. jobsøgnings- og inspirationskurser, hvis du er ledig og mulighed for dagpenge allerede fra første dag efter gennemført uddannelse, hvis du har været medlem af a-kassen i et år før, du er færdig på uddannelsen. Hvis du ikke har været medlem i et år, kan du få dagpenge allerede efter en måneds ledighed, hvis du melder dig ind senest 14 dage efter uddannelsens afslutning.

Meld dig ind i ase

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for to hverdage for at få de resterende oplysninger, vi skal bruge for at fuldføre din indmeldelse.* Når du samtidigt melder dig ind i a-kassen. Herefter koster Ase fagforening 74 kr./md.