Fagforening for malere

Hos Ase har vi mange års erfaring med at skabe trygge arbejdsoplevelser for vores medlemmer overalt i Danmark og på tværs af fagligheder. Ase er en tværfaglig fagforening med plads til alle, som også hjælper dig som maler og malerlærling på din arbejdsplads, når du har brug for juridisk rygstøtte. 

Vi anbefaler altid, at du som maler eller malerlærling melder dig ind i en fagforening. Du kan med fordel tage skridtet hos Ase Lønmodtager og gøre brug af vores professionelle ekspertise til alle aspekter af dine arbejdsforhold. Vi er med, når du skal forhandle løn, når du får en arbejdsskade, eller hvis din ansættelse ophører. Læs mere her på siden, hvad vi kan gøre for dig som maler.

Meld dig ind

Er det nødvendigt at have en fagforening? 

Du kan sagtens være ansat på en arbejdsplads uden at have en fagforening. Men det er en fordel at have en fagforening, så du aldrig vil stå alene med dine udfordringer og oplevelser på arbejdspladsen. Ase Lønmodtager kan være din rygstøtte og gøre en forskel for dig og dit arbejdsliv. 

 

Lad Ase hjælpe dig som maler

Hos Ase Lønmodtager har vi mange tilfredse kunder, som får professionel og effektiv hjælp og rådgivning af vores erfarne jurister og advokater. Vores medarbejdere er nemlig specialiserede indenfor ansættelses- og arbejdsret og kan derfor hjælpe dig med dine rettigheder som medarbejder. Derudover tilbyder vi også tjekke og rådgive dig angående:

  • Din ansættelseskontrakt
  • Alle former for orlov og andet fravær fra arbejdspladsen
  • Din løn, provision, pension, feriepenge, personalegoder og incitamentsaflønning
  • Dit ansættelsesforholds ophør
  • Arbejdsskader
  • Hvis virksomheden, du arbejder i, går konkurs
  • Tilfælde af retssager og tvister

Har jeg brug for en fagforening som malerlærling? 

Hos Ase Lønmodtager hjælper vi ikke kun dig, der allerede har færdiggjort en uddannelse som maler. Som malerlærling og ansat som elev i en virksomhed, kan du ligeledes få stor gavn af vores kompetencer. Eksempelvis hvis der er noget, du ikke forstår i dit ansættelsesforhold som elev.

Bliv medlem af fagforeningen nemt og hurtigt 

Ase Lønmodtager er en de bedste og billigste fagforeninger i Danmark. Vi har mange tilfredse kunder, hvis arbejdsliv er blevet forbedret takket være vores ekspertise og ønske om at give tryghed og bedre trivsel til danskerne. Du kan nemt og hurtigt blive medlem ved at udfylde vores online formular eller ringe til vores kundeservice. 

Alt dette kan du heldigvis opleve for kun 74 kroner om måneden (2024-tal). Vi er med dig før, under og efter din ansættelse. Hvis du også ønsker økonomisk sikring med i dit medlemskab, så bør du kombinere fagforening og a-kasse.

Den perfekte kombination: Fagforening og a-kasse

Hvis du snart bliver ledig og endnu ikke er medlem af en a-kasse, så kan vores a-kasse give dig økonomisk støtte med en månedlig udbetaling af dagpenge i din ledighedsperiode. Med en kombination af fagforening og a-kasse er du altså både juridisk og økonomisk sikret i de svære perioder i dit liv. Udover det økonomiske sikkerhedsnet, så får du også et væld af fordele i a-kassen. Du får blandt andet sparring på dine jobansøgninger, dit cv, og rådgivning når du skal til jobsamtaler. Vi har desuden masser af relevante kurser, der kan klæde dig godt på til at finde et nyt job.

Hvordan skifter jeg fagforening? 

Er du allerede medlem af en fagforening men ønsker at skifte til Ase Lønmodtager? Så er processen ligetil. Du skal blot informere os om din nuværende fagforening i vores online formular eller ved at ringe til os. I mange tilfælde kan vi overføre dit medlemskab og din anciennitet automatisk til os, men hvis din nuværende fagforening ikke tillader det, så skal du gøre det selv. Hvad fagforeningerne hver især tillader, kan du se i formularen. 

Fagforening for dig som selvstændig

Hvis du er selvstændig med dit eget malerfirma, så tilbyder vi også juridisk rådgivning til dig via Ase Selvstændig. Det kan eksempelvis være hjælp til rekruttering af medarbejdere, rådgivning angående medarbejderes fravær og diverse personalesager. Vi ønsker at bidrage til udviklingen af små virksomheder i Danmark, og det gør vi blandt andet ved at være et erhvervspolitisk talerør i debatten om de selvstændiges rettigheder og forhold.

Kontakt fagforeningen

Hos Ase sidder vores medarbejdere klar til at svare på dine spørgsmål til medlemskab, priser, den juridiske rådgivning eller noget helt fjerde. Selvom vi arbejder med mange forskellige faggrupper, så kan vi uden tvivl hjælpe dig som maler. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp. 

Ase har afdelinger i mange af de større byer i Danmark, så er der rig mulighed for, at du kan møde dine kommende rådgivere på vores lokale kontorer. 

Ase har været med mig hele vejen og kæmpet min sag!
sabrina brabrand, medlem