Fagforening for marketingmedarbejdere

Hos Ase Lønmodtager er vi dedikeret til at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø for vores medlemmer samt beskytte deres interesser på arbejdsmarkedet. Som medlem af Ase Lønmodtager vil du aldrig stå alene i din ansættelse, da vi tilbyder juridisk rådgivning og assistance i tilfælde af fyring, arbejdsskader eller arbejdsgiverkonkurs. Som en tværfaglig fagforening byder vi alle fagrupper velkommen — herunder dig som marketingmedarbejder. 

Før du træffer en beslutning om dit medlemskab, kan du læse mere om vores fagforening, samt hvad vi helt konkret kan tilbyde dig som marketingmedarbejder. 

Ase Ved Pc
Ase Mand Arbejder på Kontor

Hvordan vælger jeg den rigtige fagforening?

Når du skal finde en fagforening, du gerne vil være medlem af, bør du tage højde for flere ting. For det første om fagforeningen har et godt kendskab til din branche, så de har forståelse for netop dine udfordringer i arbejdslivet. Derudover skal du overveje, hvilken der passer til økonomien. 

 

Sådan kan Ase hjælpe dig i marketing

Som medlem af Ase Lønmodtager behøver du aldrig føle dig alene med dine oplevelser på arbejdspladsen. Vi tilbyder dig en solid juridisk rygdækning med et stærkt team af jurister, som er specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesret. Du kan derfor altid regne med vores støtte, hvis du står over for uretmæssig afskedigelse, behøver hjælp til at forhandle din løn eller oplever andre udfordringer.

Helt konkret betyder det, at du kan få hjælp, rådgivning og assistance i forbindelse med:

  • Ansættelseskontrakter
  • Løn, feriepenge, pension, personalegoder og incitamentsaflønning
  • Orlov og andet fravær fra arbejdspladsen
  • Ophør af dit ansættelsesforhold
  • Arbejdsgiverkonkurs
  • Tvister og retssager
  • Arbejdsskader og andre arbejdsrelaterede skader

Er du marketingstuderende?

Ases fagforening kan også være til stor gavn for dig som marketingstuderende. Hvis du er ansat på kontrakt i et studiejob, kan vi altid tage et kig på kontakten og give vores vurdering af, hvorvidt dine ansættelsesvilkår er, som de skal være. Vi ved, at tiden som studerende er med til at danne fundament for det kommende arbejdsliv. Derfor kæmper vi også for gode, gavnlige og retfærdige ansættelser for studerende. 

Bliver du medlem af Ases a-kasse, mens du er under uddannelse, er medlemskabet helt gratis. Så ender du i sidste ende med ikke at have benyttet dig af vores ekspertise under din uddannelse, har du ingen penge spildt. 

 

Pris for fagforeningen

Det koster kun 74 kr./md. (2024-tal) at være medlem af Ase Lønmodtager. For dette beløb får du adgang til juridisk hjælp både før, under og efter din ansættelse. Det eneste, du skal gøre for at blive medlem, er at udfylde vores kontaktformular nederst på denne side med dine ønsker til medlemskab og kontaktinformationer. 

 

Kombinér Ases a-kasse og fagforening

Udover medlemskab af fagforeningen kan du også blive medlem af vores a-kasse og tilkøbe vores populære lønsikring. Du kan opnå mange fordele ved at være medlem af både fagforening og a-kasse på samme tid. Med dine medlemskaber samlet på ét sted, vil du være økonomisk sikret gennem a-kassen og juridisk sikret gennem fagforeningen, og vi vil bedre kunne hjælpe dig gennem de forskellige perioder af dit liv. Alt i alt vil det kun koste dig 588 kr./md. at være medlem af både Ase's a-kasse og Ase Lønmodtager.

 

Bliv medlem som marketingmedarbejder

Skal vi rådgive dig i dit marketingjob? Så bliv medlem af Ases fagforening her. Hvis du har brug for hjælp eller svar på spørgsmål om vores services, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du mere end velkommen til at kontakte Ase. Vi tilbyder ekspertise og rådgivning til dig som medlem, så du kan træffe de rigtige beslutninger på dit arbejde. Vi tager dig altid seriøst, uanset hvor små eller store dine spørgsmål eller problemer måtte være.