Fagforening for psykologer

Arbejder du som psykolog? Eller er du psykologistuderende? Ligegyldigt hvad kan et medlemskab i en fagforening være en god idé. En fagforening kan være din juridiske rygdækning i forbindelse med din ansættelse.

Hos Ase Lønmodtager gør vi vores bedste for at give vores medlemmer en tryg arbejdsoplevelse og beskytte deres interesser på arbejdsmarkedet. Hvis du for eksempel får en arbejdsskade, bliver fyret, eller hvis din arbejdsgiver går konkurs, så står vi klar med professionel juridisk rådgivning og hjælp.

Hos Ase Lønmodtager er der plads til alle. Vi er nemlig en tværfaglig fagforening med erfaring i at hjælpe dig som psykolog.

bliv medlem

Hvad kan en fagforening tilbyde mig?

En fagforening kan rådgive og støtte dig på arbejdspladsen, når du skal forhandle løn, skrive under på en ansættelseskontrakt, skal sygemeldes og meget mere. Ase Lønmodtager er en af Danmarks billigste fagforeninger, og vi har succes med at hjælpe forskellige faggrupper.

 

Sådan hjælper Ase Lønmodtager dig

Når du har brug hjælp, så står vores hold af justister og advokater klar med specialiseret viden og erfaring inden for arbejds- og ansættelsesret. Få juridisk hjælp til blandt andet:

  • Din løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder og incitamentsaflønning
  • Alle former for orlov og andet fravær fra arbejdspladsen (inklusiv sygdom og ferie)
  • Din ansættelseskontrakt
  • Tilfælde af fyring og opsigelse
  • Hvis din arbejdsgiver går konkurs
  • Tilfælde af tvister og retssager
  • Arbejdsskader
  • Og mere andet

Læs mere om, hvordan fagforeningen kan hjælpe dig

 

Er du psykologistuderende?

En fagforening er også relevant for dig, der er under uddannelse. Som psykologistuderende er det nemlig nærtliggende, at du har et studiejob og derfor eventuelle spørgsmål til dine rettigheder, din løn eller andet som studentermedarbejder. Vores kompetente medarbejdere tager gerne et kig på din ansættelseskontrakt og svarer på alle dine spørgsmål. Vi ønsker, at din tid som studentermedarbejder skal være lige så god, givende og retfærdig, som hvis det var et fuldtidsjob.

Ase har været med mig hele vejen og kæmpet min sag!
Sabrina Brabrand, Medlem

Hvad koster et medlemskab i Ase Lønmodtager?

Er du interesseret i et medlemskab i Ases fagforening? Så koster det kun 74 kr./md. (2024-tal). For dette månedlige beløb kan du få juridisk hjælp før, under og efter din ansættelse. Indmeldingen foregår nemt og hurtigt - du skal blot udfylde vores online formular med kontaktoplysninger, ønsker til medlemskab og informationer om din nuværende arbejdssituation. Du kan oveni dit fagforeningsmedlemskab også tilkøbe a-kasse og lønsikring og på den må have det hele samlet ét sted.

 

A-kasse sammen med fagforening?

Ligesom det er godt at være medlem af en fagforening, er det især også en fordel at være medlem af en a-kasse. Ases a-kasse sikrer dig nemlig økonomisk støtte, hvis du skulle blive arbejdsløs. Og med en kombination ville vi, hvis du bliver fyret, både kunne være din juridiske rygstøtte og samtidig sikre dig en indkomst, indtil du finder et nyt arbejde. Ovenikøbet får du som ledig også jobsparring og adgang til online kurser, der klæder dig på til at finde dit næste drømmejob. Det koster i alt 601 kr./md. at være medlem af både Ase a-kasse og Ase Lønmodtager.


Kontakt Ase, hvis du har spørgsmål til fagforeningen, a-kassen eller noget helt tredje. Vi står klar til at vejlede dig!