Fagforening for socialrådgivere og studerende

Hos Ase bidrager vi til en tryg arbejdsoplevelse og beskytter alle vores medlemmers interesser på arbejdsmarkedet uanset branche og erhverv. Som medlem i vores fagforening er vi med dig hele vejen i forbindelse med din ansættelse og hjælper med juridiske spørgsmål undervejs. Bliver du f.eks. fyret, får en arbejdsskade, eller går din arbejdsgiver konkurs, så står vi klar med juridisk rådgivning og hjælp.

Vi er en tværfaglig fagforening med plads til alle, også dig som socialrådgiver og socialrådgiverstuderende.

meld dig ind

Hvad kan en fagforening gøre for mig?

Vores fagforenings primære funktion er at varetage dine interesser og sikre dig bedre arbejdsvilkår. Udover juridisk bistand tilbyder vi også støtte, rådgivning samt gratis online kurser, for at styrke dit arbejdsliv som socialrådgiver og studerende.

Sådan hjælper fagforeningen socialrådgivere

Som medlem af Ase har du altid juridisk sikkerhed i ryggen. Vores jurister og advokater er alle specialiserede inden for arbejds- og ansættelsesret, og vi står klar til at gribe dig - for eksempel hvis du bliver uretmæssigt fyret, hvis du får en arbejdsskade eller brug for sparring eller tjek omkring din løn.

Ase tilbyder juridisk hjælp til bl.a.:

 • Din ansættelseskontrakt og ansættelsesvilkår

 • Tjek og rådgivning omkring din løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder, incitamentsaflønning m.m.

 • Orlov og andet fravær fra arbejdspladsen (inkl. ferie og sygdom)

 • Rådgivning ved dit ansættelsesforholds ophør

 • Hvis din arbejdsgiver går konkurs

 • Repræsentation og hjælp i tilfælde af tvister og retssager

 • Hjælp og rådgivning ved arbejdsskader og konflikter

Der er mange fordele ved at være medlem hos os. Du kan også bruge Ase til bl.a.:

 • Faglig og personlig sparring omkring dit arbejdsliv

 • Hjælp og sparring hvis du skal til jobsamtale

 • Deltage i gratis kurser om cv, ansøgninger og kompetencer

 • Sparring til faglig udvikling med vores jobcoaches

 • Fordelagtige rabatter på privatforsikringer

 • Mulighed for uvildig personrådgivning

 • Mulighed for lønsikring

Find mere information om Ase Lønmodtager

Fordele ved fagforeningen som studerende

Vil du gerne have adgang til juridisk hjælp og rådgivning, mens du læser til socialrådgiver? Som medlem af Ase har du altid en juridisk sikkerhed og støtte i ryggen. Vi kæmper for dig og dine arbejdsforhold.

Vi hjælper dig gennem hele din karriere

Måske du har spørgsmål om din løn, arbejdstimer, eller vil du gerne have din kontrakt kigget igennem? Kontakt Ase på 7013 7013, hvis du er i tvivl om f.eks. løn, arbejdstid eller ferie på dit arbejde. Vi hjælper dig fra første gang, du sætter fødderne på en arbejdsplads og gennem resten af din karriere.

Bliv klar til at søge job

Vi hjælper blandt andet også gennem forskellige onlinekurser, så du bliver fagligt stærkere og klar til at søge job når du er færdiguddannet.

Det er gratis når du studerer

Det er selvfølgelig gratis at være medlem af vores a-kasse og fagforening når du studerer, så længe din uddannelse opfylder visse betingelser og du er under 30 år.

Ase har været med mig hele vejen og kæmpet min sag!
sabrina brabrand, medlem

Bliv også medlem af a-kassen som socialrådgiver

Vil du også have et økonomisk sikkerhedsnet? Meld dig ind i a-kasse sammen med fagforeningen. Kombinationen giver dig en økonomisk sikkerhed og gør dig juridisk sikret. Som medlem hos Ase a-kasse sikrer vi dig dagpenge, hvis du bliver ledig.

Priser for medlemskab i Ase

Der findes mange fagforeninger og prisen kan variere, og det kan være svært at vide hvilken socialrådgiver fagforening som passer bedst til dig og dine behov. Det koster kun 74 kr./md. (2024-tal) at være medlem af fagforeningen hos Ase - er du studerende er det ganske gratis gennem hele din uddannelse.

Få a-kasse sammen med fagforeningen

Vil du være medlem af både a-kasse og fagforening koster det i alt 601 kr./md. og så er du sikret juridisk hjælp og økonomisk støtte gennem hele dit arbejdsliv.

Husk det er gratis at være medlem af både a-kasse og fagforening hvis du er under uddannelse, opfylder særlige krav, samt er under 30 år.

Få hjælp af vores rådgivere

Er du i tvivl om bare det mindste, kan du altid kontakte Ase på 7013 7013. Dette gælder både hvis du har spørgsmål til medlemskab, fagforeningen eller andet.

Er du endnu ikke medlem, kan du nemt og hurtigt kan blive det her. Hos Ase får du både en god fagforening for socialrådgivere og solid støtte gennem hele dit arbejdsliv.

Hvad venter du på?

Bliv en del af Ase og føl dig sikker gennem hele dit arbejdsliv.

Bliv medlem