Tværfaglig fagforening for sygeplejersker

Ase Lønmodtager er en tværfaglig fagforening med plads til alle, også for dig som sygeplejerske. Uanset om du er i job eller er sygeplejestuderende, kan medlemskab af en fagforening være en god ide. En fagforening kan være din juridiske rygdækning i forbindelse med din ansættelse.

Hos Ase Lønmodtager bidrager vi til en tryg arbejdsoplevelse og beskytter vores medlemmers interesser på arbejdsmarkedet. Det har vi gjort siden 2010. Bliver du for eksempel fyret, får du en arbejdsskade, eller går din arbejdsgiver konkurs, så står vi klar med juridisk rådgivning og hjælp.

meld dig ind

Sådan hjælper Ase fagforening dig

Vores hold af jurister og advokater er alle specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesret, og vi står klar til at hjælpe dig - uanset hvad du kommer ud for. Er der tvivl omkring din ansættelseskontrakt, får du en arbejdsskade, eller ophører din ansættelse? Det er blot nogle af mange ting, hvor Ase Lønmodtager kan hjælpe med juridisk rådgivning og vejledning.

Som medlem af Ase Lønmodtager får du juridisk hjælp til bl.a.:

  • Din ansættelseskontrakt
  • Tjek og rådgivning omkring din løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder, incitamentsaflønning m.m.
  • Alle former for orlov og andet fravær fra arbejdspladsen (inkl. ferie og sygdom)
  • Rådgivning ved dit ansættelsesforholds ophør
  • Hvis din arbejdsgiver går konkurs
  • Repræsentation og hjælp i tilfælde af tvister og retssager
  • Hjælp og rådgivning ved arbejdsskader
  • Og mere andet

Læs mere om hvordan Ase Lønmodtager kan hjælpe dig

 

Fagforening for sygeplejestuderende

Er du i gang med at læse til sygeplejerske, så er en fagforening også relevant for dig. Det gælder for alle uddannelser. Har du for eksempel et studiejob, så kan du få kompetent juridisk rådgivning og vejledning, hvis du har spørgsmål vedrørende din ansættelse.

Kontakt Ase Lønmodtager, hvis du vil blive klogere på din løn, antal arbejdstimer eller have læst din kontrakt igennem. Her kan vores kompetente rådgivning og vejledning gøre dig tryg. 

Vil du vide mere om fordelene ved at melde dig ind som studerende?

Ase har været med mig hele vejen og kæmpet min sag!
Sabrina Brabrand, Medlem

Hvad koster et medlemskab i Ase Lønmodtager?

Det koster kun 74 kr./md. (2024-tal) at være medlem i fagforeningen Ase Lønmodtager.

 

A-kasse sammen med fagforening?

Medlemskab af både a-kasse og fagforening kan være en god idé. Ase a-kasse, sikrer dig dagpenge, hvis du bliver ledig og er berettiget. Dermed betyder kombinationen, at du er sikret både juridisk og økonomisk. Ovenikøbet får du som ledig også jobsparring og adgang til online kurser. Det koster i alt 588 kr./md. at være medlem af både Ase a-kasse og Ase Lønmodtager.

Find ud af hvad Ase a-kasse kan gøre for dig