Ase indgår samarbejde med Tryg om lønsikring

04.01.2022

Ase er gået sammen med forsikringskoncernen Tryg om at tilbyde lønsikring til sine medlemmer. Dermed genindtræder Tryg i lønsikringsmarkedet. Ud over lønsikring omfatter samarbejdet attraktive og konkurrencedygtige tilbud på privatforsikringer til Ase-medlemmerne.

Som noget nyt lancerer Ase i samarbejde Tryg Forsikring nu tre forskellige lønsikringspakker med en hidtil uset høj grad af valgfrihed for det enkelte medlem til at kombinere og finde den helt rette lønforsikringssammensætning.

De tre lønsikringspakker har alle forskellige dækningsmuligheder i form af dækningssum og dækningsperiode, der går op til 50.000 kroner i op til 12 måneder – med mulighed for økonomisk hjælp allerede fra første ledighedsdag. Man skal være fuldtidsforsikret medlem af Ases A-kasse for at kunne købe lønsikringspakkerne, der desuden giver adgang til psykologhjælp ved ufrivillig ledighed samt en læge-hotline, hvor medlemmerne og deres husstand kan få videokonsultation med en læge uden for egen læges åbningstid.

Lønsikringen dækker også forsikringsbetaling for op til 30.000 kroner, hvis man bliver ledig og har købt en eller flere af Trygs privatforsikringer, som tilbydes til Ases medlemmer til fordelagtige priser. For eksempel kan medlemmerne tegne Trygs basis rejseforsikring for 0 kroner det første år og få 15 procent rabat på selskabets bilforsikring m.m.  

”Med aftalen tager vi efter mange års fravær atter skridtet ind på markedet for lønsikringer. Vi har ledt efter den rette partner og ventet på den rigtige timing til at vende tilbage med et styrket produkt på et mere modent marked. Ase er en ambitiøs spiller med en attraktiv medlemsgruppe, der har et stort potentiale for os både i forhold til lønsikring og de øvrige privatforsikringer,” siger Søren Hjortflod, direktør for salg og partner i Tryg.  

I dag har op mod 400.000 danskere allerede forsikret deres indtægt ved ledighed med en lønsikring som supplement til deres a-kassemedlemsskab. I takt med, at dagpengesystemets kompensationsgrad daler, vokser markedet hastigt.

”Et forsigtigt bud er, at trefjerdedele af alle dagpengeforsikrede vil have brug for at købe sig ekstra økonomisk sikkerhed ved ledighed. Det svarer i runde tal til, at cirka en million lønmodtagere over de næste år også skal ud og tilkøbe sig lønsikringer,” siger Ase-direktør Christian Ahle Greve, der ser store muligheder i det nye samarbejde med Danmarks største forsikringsselskab.

”Vores mission er at tilbyde forsikringer, der hele vejen rundt kan sikre ethvert medlem netop den individuelle forsikringsprofil, som passer den enkeltes livssituation. Her spiller lønsikringer en stadig vigtigere rolle, når danskerne tegner forsikringer. Partnerskabet med Tryg sikrer samtidigt vores medlemmer et unikt udbud af privatforsikringer, der til favorable priser kan give den fundamentale tryghed, som er helt afgørende for et frugtbart og godt arbejds- og familieliv,” siger Christian Ahle Greve, Ase.

Læs mere om muligheder for lønsikring

Se pressemeddelelsen her