Gennemgå og udvælg ansøgere

Uanset om du skal ansætte din første, anden, tredje eller 10. medarbejder, følger der en del administrative opgaver med. Bliv klogere på rekrutteringsprocessen her og hvordan Ase kan hjælpe dig gennem den, så du kan koncentrere dig om alle de andre opgaver, du har i din virksomhed.

Efter stillingsopslag kommer processen med ansøgninger og den praktiske administration der følger med. Der skal holdes styr på ansøgninger modtaget, kandidater skal udvælges til samtaler og der skal sendes afslag til de ansøgere, der ikke er kommet i betragtning. Som tommelfingerregel tager hele processen 3-8 uger, og den kan være svær at få overblik over.

Ase kan hjælpe dig med det administrative undervejs, både vha. vores rekrutteringssystem og vores HR-konsulenter.

Som medlem af Ase Selvstændig får du gratis adgang til et brugervenligt rekrutteringssystem, hvor du nemt og hurtigt kan vurdere de ansøgninger, du har fået. Når du har udvalgt de kandidater, du gerne vil tale med, har afholdt ansættelsessamtaler og valgt, hvem du gerne vil ansætte, sørger vi for at sende afslag til de ansøgere, der ikke er kommet i betragtning.

Selv om vi hjælper dig hele vejen, bør du dog sætte god tid af til at gennemlæse de ansøgninger, du får, vurdere de forskellige ansøgere og afholde ansættelsessamtaler. Hvor meget tid, du skal afsætte, afhænger selvfølgelig af, hvor mange ansøgninger du får, og typen af stilling, der skal besættes.

Ase kan hjælpe dig med rekruttering

Er du medlem af Ase Selvstændig og har valgt produktet HR Jura kan vi fungere som din eksterne HR-partner og hjælpe dig gennem hele rekrutteringsprocessen.

Vi hjælper dig med vejledning og gode råd, der er med til at gøre processen både overskuelig og nem. På den måde kan du koncentrere dig om alle de andre opgaver, du har i din virksomhed.

  • Vi hjælper dig med udarbejdelse af stillingsopslag
  • Du får dit stillingsopslag publiceret på Jobindex.dk helt gratis
  • Du får gratis adgang til et brugervenligt rekrutteringssystem, hvor du nemt og hurtigt kan vurdere de ansøgninger, du har fået
  • Vi vejleder dig i forbindelse med ansættelsessamtalen, så du er så godt forberedt som muligt
  • Vi hjælper med sparring i forbindelse med referencetagning
  • Vi hjælper dig med spørgsmål om ansættelseskontrakter

forening