A-kasse for bioanalytiker

Ase a-kasse er en tværfaglig a-kasse, der dækker alle brancher og har plads til alle - uanset din beskæftigelse. Derfor kan vi også hjælpe dig der arbejder som bioanalytiker.
Med mere end 40 års erfaring og ca. 150.000 medlemmer, er vi godt rustet til at yde den service, du har brug for, når det kommer til din økonomiske og juridiske tryghed.

Meld dig ind

Så hvad kan Ase hjælpe mig med?

Dagpenge

Økonomisk sikkerhed ved ledighed

Skulle du miste dit job som bioanalytiker, har du tryghed hos Ase. Som medlem hos a-kassen Ase sikrer du dig dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs og samtidigt opfylder kravene. Dagpenge kan være dit økonomiske sikkerhedsnet ved ledighed.

Alle a-kasser udbetaler det samme i dagpenge. Dagpengesatsen er lige nu på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal).

Ase har lav ledighed blandt medlemmer, og er 100% dedikeret til at få medlemmerne tilbage i job.

Mere om dagpenge her

Lønsikring

Når dagpenge ikke slår til

Kan du ikke nøjes med dagpengesatsen, kan du købe vores attraktive lønsikring. Med den er du sikret op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Med fordele som en karensperiode på blot 6 måneder, præmiefrihed ved ledighed, Tryg lægehotline og adgang til psykolog, får du en af markedets bedste lønsikringer. Beregn selv din lønsikring og vælg den løsning der passer dig bedst.

Beregn din lønsikring her

Online kurser

Adgang til relevante online kurser

Brug for inspiration til jobsøgningsprocessen? Er du ledig og medlem af Ase a-kasse, får du adgang til relevante online kurser. Her finder du blandt andet tips til jobsøgningen, det skarpe CV og hjælp til jobsamtalen.

Online kurserne er gratis, når du er medlem af Ase og samtidigt er ledig.

Mere om online kurser her

Personlig sparring

Karriereforløb til dig med lønsikring

Har du tegnet lønsikring hos Ase får du adgang til Ases eksklusive forløb med personlig sparring, som er din chance for personlig rådgivning og sparring i et forløb, hvor du får sat spotlight på dit job, drømme og din personlige profil. 

Det kan være, du er træt af din nuværende branchen og vil udforske nye fagområder? Eller måske du vil blive endnu bedre på dit felt? Valget er op til dig. I fællesskab tegner vi et personligt forløb til dig. Målet er, at du kommer tættere på dine ønsker og drømme.

Mere om personlig sparring her

Vælg fagforening ved siden af a-kasse

Juridisk hjælp og rådgivning om ansættelsesforhold

Hos Ase har du mulighed for at være medlem i fagforeningen, Ase Lønmodtager. Her står vores team af højt specialiserede jurister og advokater klar til at hjælpe dig. Skal ansættelseskontrakten f.eks. kigges igennem eller bliver du uretmæssigt afskediget fra dit job, så tøv ikke med at tage fat i Ase Lønmodtager.

Mere om vores fagforening her

Du opnår optimal tryghed og sikkerhed på jobfronten

Hvad koster det at være medlem hos Ase?

Det koster 527 kr./md. at være medlem hos Ase a-kasse.

Vores fagforening, Ase Lønmodtager, kan du være med i for blot 74 kr. ekstra pr./md. Det giver en samlet månedlig pris på 601 kr./md.

Kombinationen af a-kassen og fagforeningen gør, at du som medlem er sikret økonomisk, men også juridisk. 

 

Skift til Ase a-kasse her

Du udfylder nedenstående formular, som bliver sendt videre til os. Så er du godt på vej til at blive medlem hos os. Hvis du er medlem af en anden a-kasse, er det vigtigt, at du IKKE selv melder dig ud af denne. Vi klarer det for dig. Og på den måde sikrer vi at overflytningen foregår korrekt og at du ikke mister din anciennitet.

Ase hjælper dig nemt med at skifte a-kasse ved at:

  • Kontakte din nuværende a-kasse og overflytte dit medlemskab
  • Sørge for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Sørge for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge