a-kasse for butiksansatte

Ase er en tværfaglig a-kasse, der dækker alle brancher og giver plads til alle - uanset din beskæftigelse. Det har vi været siden 2002.
Som den 5. største a-kasse, med mere end 40 års erfaring og ca. 150.000 medlemmer er vi godt rustet til at yde den service du har brug for, når det kommer til din økonomiske og juridiske tryghed.

meld dig ind
person der folder tøj sammen
Ase Butikansatte

Så hvad kan Ase hjælpe mig med?

Dagpenge

Økonomisk sikkerhed ved ledighed

Som medlem hos a-kassen Ase kan du føle dig tryg, hvis du en dag mister dit job. Som medlem sikrer du dig dagpenge, og dedikeret hjælp til at komme tilbage i arbejde.
Alle a-kasser giver det samme i dagpenge. Lige nu ligger satsen på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal).

Med en af de laveste ledighedsprocenter blandt a-kasser i Danmark kan du være tryg hos os. Her er vi 100% dedikerede til at få dig tilbage i job.

Læs mere om dagpenge

Lønsikring

Når dagpenge ikke slår til

Hvis du ikke er tilfreds med dagpengesatsen, kan du som medlem af Ase tilkøbe vores attraktive lønsikring. Med lønsikringen er du sikret op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Det er en en af markedets bedste lønsikringer.

Lønsikring er det rette valg, hvis du ikke kan nøjes med dagpengesatsen.

Beregn din lønsikring her

Online kurser

Ekstra services til vores medlemmer

Få inspiration til jobsøgningsprocessen som butiksansat. Er du ledig og medlem af Ase a-kasse, får du nemlig adgang til vores online kurser. Om du skal have tips til at søge uopfordret, eller ikke ved hvordan du fremstår til jobsamtalen, så har Ase et online kursus der passer til dig.
Ligeledes får du personlig sparring og vejledning af vores dygtige job- og karrierekonsulenter. Sammen optimerer vi dine chancer for at komme tilbage til butikkerne.

Læs mere om online kurser

Personlig sparring

Skræddersyet jobsparringsforløb, med dig i centrum

Har du tilkøbt lønsikring gennem Ase, kan vores forløb med personlig sparring hjælpe dig med at komme tættere på dine drømme. Personlig sparring er et intensivt jobsparring forløb, der er skræddersyet til din karriere. Tilbuddet omfatter blandt andet at tænke i nye perspektiver, se nye jobmuligheder og sætte ord på dine faglige kompetencer. Du bestemmer selv indholdet - vi hjælper dig i fællesskab.

Vil du udforske nye fagområder? Eller drømmer du om at dygtiggøre dig på dit felt? Så er personlig sparring vejen frem for dig.

Mere information om personlig sparring

Fagforening sammen med a-kasse

Få juridisk og professionel rådgivning

Hos Ase har du også mulighed for medlemskab hos vores fagforening, Ase Lønmodtager. Her står vores team af højt specialiserede jurister og advokater klar til at hjælpe dig med juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold.

Med Ase Lønmodtager får du blandt andet:

  • Dygtige specialister: Vores jurister og advokater er højt specialiserede inden for arbejds- og ansættelsesret.
  • Juridisk sikkerhedsnet: Via vores juridiske rådgivning kan du få en tryg arbejdsoplevelse. Med a-kasse ved siden af er du sikret både økonomisk og juridisk.
  • En personlig tilgang: Hos os bliver du ikke set som en sag, men en person med et behov og ønske om professionel rådgivning. Uanset din arbejdsmæssige baggrund.

Mere om Ase fagforening

Hvad koster det at være medlem hos Ase?

Det koster alene 527 kr./md. at være medlem af Ase a-kasse.

Vores fagforening kan du være med i for blot 74 kr. ekstra pr./md. Det løber samlet op i 601 kr./md.

Kombinationen af a-kasse og fagforening gør er du er sikret økonomisk, men også juridisk.

 

Sådan skifter du til Ase a-kasse

Det er ligetil at skifte til Ase a-kasse. Nederst på siden har vi en formular, som du nemt og hurtigt kan udfylde, hvis du vil være medlem hos os. Hvis du er medlem af en anden a-kasse, hjælper vi dig med alt det praktiske. Du mister ikke anciennitet.

Det er vigtigt, at du IKKE melder dig ud af din nuværende a-kasse. Det klarer vi. På den måde foregår overflytning korrekt.

Ase hjælper dig med at skifte a-kasse ved at:

  • Kontakte din nuværende a-kasse og ordne overflytningen
  • Sørge for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Sørge for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge