A-kasse for psykologer

Ase er en tværfaglig a-kasse, der dækker alle brancher og giver plads til alle - uanset din beskæftigelse. Derfor kan vi også hjælpe dig der arbejder som psykolog.
Som den 5. største a-kasse, med mere end 40 års erfaring og ca. 150.000 medlemmer, er vi godt rustet til at yde den service, du har brug for, når det kommer til din økonomiske og juridiske tryghed.

meld dig ind
Psykolog lytter til patient
Ase Psykolog Samtale

Så hvad kan Ase hjælpe mig med?

Dagpenge

Økonomisk sikkerhed ved ledighed

Skulle du miste dit job som psykolog, er du som medlem hos a-kassen Ase sikret dagpenge. Alle a-kasser udbetaler det samme i dagpenge. Lige nu er satsen på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal).
Vi har den lav ledighed blandt medlemmer, og er 100% dedikeret til at få vores medlemmer tilbage i job.

Læs mere om dagpenge her

Lønsikring

Når dagpenge ikke slår til

Vil du gerne være endnu bedre økonomisk sikret? Med en lønsikring kan du få udbetalt mere end dagpengesatsen, hvis du bliver ledig. Faktisk kan du hos Ase få udbetalt op til 80% af din hidtidige løn. Det perfekte valg, hvis du ønsker at have flere penge til rådighed.

Beregn din lønsikring her

Online kurser

Adgang til relevante online kurser

Bliver du ledig som medlem af Ase, får du adgang til et væld af online kurser, som kan give dig inspiration til jobsøgningsprocessen og forbedre dine chancer for at få drømmejobbet. Måske mangler din jobansøgning gode idéer? Måske mangler du tips til at søge uopfordret? Hos Ase har vi netop det online kursus, der passer til dig.

Som ledig og medlem af Ase kan du også få hjælp af vores erfarne job- og karrierekonsulenter. De giver dig personlig sparring og vejledning, hvis du har brug for det.

Mere om online kurser her

Personlig sparring

Skræddersyet tilbud til dig med lønsikring

Vil du gerne have professionel og individuel rådgivning? Og har du som medlem af Ase købt vores lønsikring? Kan du sige ja til disse spørgsmål, bør du se nærmere på vores forløb med personlig sparring. Tilbuddet omfatter blandt andet at tænke i nye perspektiver, se nye jobmuligheder og sætte ord på dine faglige kompetencer. 

I fællesskab med dig tegner vi et personligt forløb, så du kommer i mål med dine ønsker og drømme. Du bestemmer selv, hvad forløbet skal omfatte.

Mere om personlig sparring her

Vælg fagforening ved siden af a-kasse

Og få juridisk hjælp og rådgivning omkring dit ansættelsesforhold

Bliv en del af Ase Lønmodtager. Det er vores fagforening, der hjælper dig med juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold. Vores erfarne jurister og advokater giver dig professionel sparring om alt lige fra lønpakker og orlovsregler til hjælp ved fyring eller sygemelding.

Du bliver f.eks. glad for Ase Lønmodtager, hvis du:

 • Får brug for rådgivning til ansættelseskontrakten
 • Bliver uretmæssigt fyret fra din stilling
 • Kommer ud for en arbejdsskade
 • Søger juridisk rådgivning ved opsigelse

Læs mere om, hvad Ase Lønmodtager kan gøre for dig

Du opnår optimal tryghed og sikkerhed på jobfronten

A-kasse for psykologistuderende

Er du psykologistuderende, og melder du dig ind i a-kassen mens du er under uddannelse, er du godt sikret, hvis drømmejobbet lader vente på sig. Du er berettiget til dagpenge allerede fra første ledighedsdag.

Du får også en række fordele ved at melde dig ind i a-kassen mens du læser til psykolog:

 • Dit medlemskab er gratis mens du er psykologistuderende.
 • Du får op til 16.694 kr./md. (2024-tal) i dagpenge fra første ledighedsdag, hvis du melder dig ind et år før, du færdiggør din uddannelse. Eller efter en måneds ledighed, hvis du melder dig ind senest 14 dage efter uddannelsens afslutning.
 • Adgang til et væld af webinarer, kurser og dygtige karriere- og jobkonsulenter som står klar til at hjælpe dig med at finde den rette stilling, hvis der er rift om stillingerne som psykolog efter studiet.
 • Adgang til billig fagforening. Ase Lønmodtager står bl.a. klar til at tjekke din første ansættelseskontrakt inden du underskriver.

Mere om a-kasse for studerende

 

Hvor meget koster det at være medlem?

Det koster alene 527 kr./md. at være medlem af Ase a-kasse.

For blot 74 kr. ekstra pr./md. kan du også blive en del af vores fagforening. Samlet set løber det op i 601 kr./md. 

Kombinationen af a-kasse og fagforening gør er du er sikret økonomisk, men også juridisk.

 

Sådan skifter du til Ase a-kasse

For at blive medlem af Ase a-kasse udfylder du formularen nederst på siden. Du kan bruge den samme formular, om du har en a-kasse i forvejen eller ej. Faktisk skal du ikke gøre meget andet. Overlad overflytningen af dit medlemskab til os - ikke dig selv.
Det er vigtigt, at du IKKE melder dig ud af din nuværende a-kasse. Ved at overlade det til os sikrer vi, at det ikke går ud over din anciennitet.

Ase hjælper dig nemt med at skifte a-kasse ved at:

 • Kontakte din nuværende a-kasse og ordne overflytningen
 • Sørge for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
 • Sørge for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge