A-kasse priser

Ønsker du at være medlem af Ases a-kasse? Og er du nysgerrig på, hvad et medlemskab hos os koster? Så kan du her på siden få et overblik over både priser og kontingenter. Du kan desuden nemt og hurtigt blive medlem, så du er økonomisk sikret og kan få masser af jobsparring, når du har brug for det.

Meld mig ind nu

Hvad koster en a-kasse? 

Prisen på de forskellige a-kasser varierer meget. Hos Ases a-kasse kan du for 527 kr./md. (2024-tal) få økonomisk sikring samt hjælp til din jobsøgning, når du er ledig. Du kan nemt blive medlem af Ases a-kasse, uanset om du er studerende, lønmodtager eller selvstændig. 

 

Pris på vores medlemskab

Hos Ases a-kasse får du rigtig meget for pengene, og det afspejles tydeligt i vores høje medlemstilfredshed. Du har hos Ase mulighed for at vælge forskellige løsninger, alt efter hvad dit konkrete behov er. Du kan eksempelvis blive medlem af a-kassen alene, eller du kan lave kombinationer, der strækker sig over forskellige prisklasser:

  • A-kasse og fagforening
  • A-kasse og HR Jura
  • A-kasse og lønsikring

 

Pris for a-kasse og fagforening

Hvis du ønsker at lave den klassiske kombination af a-kasse og fagforening - og på den måde have dem samlet et enkelt sted - så koster det 527 + 74 kr./md. (2024-tal). Med denne kombination får du økonomisk sikkerhed i form af dagpenge, hvis du bliver ledig, og du kan få juridisk hjælp af fagforeningen før, under og efter en ansættelse.

 

Kombinér a-kasse og HR Jura

Hvis du er selvstændig, kan du ved at tilkøbe HR Jura gøre brug af vores højt specialiserede team af jurister og advokater, når du har brug for rådgivning til rekruttering, kontrakter, medarbejderes fravær eller andet. Med en kombination af Ases a-kasse og HR Jura skal du af med blot 527 + 99 kr./md. (2024-tal). Prisen på HR Jura afhænger af antallet af ansatte. Priser fra 99 kr./md. for 1 ansat.

 

Tilkøb lønsikring til din a-kasse

Når du er ledig, kan du gennem a-kassen få op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. og herefter op til 20.359 kr./md. Dagpengesatsen er ens på tværs af alle a-kasser. Hvis dette beløb ikke rækker til månedens udgifter, kan du tilkøbe Ase Lønsikring og derigennem få op til 80% af din tidligere indkomst dækket. 

Hvis du ønsker at kombinere dit a-kasse-medlemskab med lønsikring, så koster det fra 54 kr./md. op til 175 kr./md. (2024-tal), alt efter om du ønsker Basis, Udvidet eller Super. 

 

A-kasse-pris for studerende

Hos Ases a-kasse kan du som studerende, der er under 30 år, søge om at få et gratis medlemskab. Du kan være medlem uden betaling, helt indtil du er færdig med din uddannelse. Melder du dig ind i a-kassen et år før, du færdiggør din uddannelse, så er du sikret dagpenge fra din første ledighedsdag. 

 

Sådan foregår betalingen

Hos Ase kan du betale dine medlemskaber på forskellige måder. Du kan enten tilmelde dig betalingsservice, betalingsaftaler i Mobilepay eller betale via et indbetalingskort. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du tilmelder dig en automatisk service, så du ikke selv skal huske at overføre penge hver måned. 

 

Hvad dækker mit kontingent?

Det kontingent, du betaler til os, består af et administrationsbidrag, et medlemsbidrag, et ATP-bidrag og et eventuelt efterlønsbidrag.

 

  • Administrationsbidraget på 146 kr. bliver brugt til at administrere dit medlemskab hos os og dækker alt fra porto til arbejdslønninger.
  • Medlemsbidraget på 376 kr. går til staten, der så til gengæld betaler dine dagpenge.
  • ATP-bidraget på 5 kr. er lovpligtigt og betales til staten
  • Hvis du er med i efterlønsordningen, skal du desuden betale et efterlønsbidrag på 548 kr. (2024-tal).

A-kasse uden efterlønsbidrag 2023

  Pr. måned Pr. kvartal
Administration                                                  146,- 438,-
A-kasse bidrag 376,- 1.128,-
ATP bidrag 5,- 15,-
I alt 527,- 1.581,-

A-kasse med efterlønsbidrag 2023

  Pr. måned Pr. kvartal
Administration                                                 146,- 438,-
A-kasse bidrag 376,- 1.128,-
ATP bidrag 5,- 15,-
Efterlønsbidrag 548,- 1.644,-
I alt 1075,- 3.225,-

Kontakt Ases a-kasse

Har du spørgsmål til vores priser, medlemskaber, overflytning eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere står klar til at svare på dine spørgsmål og vejlede dig til at finde den rette løsning ud fra dit behov.