Juridisk rådgivning om ansatte

HR jura fungerer, som din eksterne HR-partner, der kan vi hjælpe dig, hvis der opstår spørgsmål, når du som selvstændig skal ansætte din første medarbejder eller allerede har medarbejdere ansat. Det er en fordel at kende lovgivningen - eller have direkte adgang til jurister, der gør.

Med produktet HR-Jura tilbyder vi professionel telefonisk rådgivning, så du kan få svar på alle de spørgsmål, der vedrører forholdet mellem dig og dine medarbejdere. 

Kvinde læser koncentreret i bog ved computer
barselsdagpenge hvornår

Kend dine juridiske rettigheder og begrænsninger for ansatte

Vores jurister guider dig gennem ansættelsesforholdet fra start til slut. Du får hjælp til at udforme ansættelseskontrakten og vi hjælper dig til at håndtere de problemstillinger, der vil opstå i løbet af en ansættelse, eksempelvis hvis medarbejderen bliver syg, skal holde ferie eller du er nødt til at give din medarbejder en advarsel. Vi rådgiver dig også i en afskedigelsessituation og afdækker eventuelle risici ved opsigelsen og vi skriver opsigelsen for dig. Med produktet HR Jura hjælper kort sagt med alt, hvad der berører dine medarbejdere.

Telefonisk juridisk rådgivning

Har du spørgsmål til ansættelse eller arbejdsforhold, som berør dine medarbejdere; barsel og orlov, afskedigelse, ansættelse af ny medarbejder, medarbejdersamtaler og personalepolitik, så kan vi hjælpe dig med juridiske svar.

Ring til os, hvis du er i tvivl om noget på telefon 7013 7013.

Dit ansvar som arbejdsgiver

I det øjeblik du får en medarbejder, bliver du leder - og det forpligter. I dagligdagen vil du stå med en masse forskellige ledelsesmæssige udfordringer og opgaver. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan leve op til dit personaleansvar som leder, hjælper vores HR Jura rådgivere dig med at klæde dig bedre på til opgaven, når du skal tage svære beslutninger.

Vi vejleder dig og hjælper med skriftlig bistand i forbindelse med blandt andet:

  • Rekruttering
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Medarbejdersamtaler ved fravær og sygdom
  • Håndtering af medarbejderes graviditet og barsel
  • Personalehåndbog og personalepolitikker
  • Påtaler og advarsler
  • Opsigelser, fratrædelsesaftaler og bortvisninger

endnu ikke medlem?

bliv medlem