rekruttering af medarbejdere

Med produktet HR jura fungerer vi som din eksterne HR-partner. Hvad gør jeg, når jeg skal ansætte en ny medarbejder? Vi hjælper dig gennem hele rekrutteringsforløbet, når du skal ansætte en ny medarbejder.

Du får vejledning og gode råd, som gør processen overskuelig og nem, så du kan koncentrere dig om alle de andre opgaver i din virksomhed. Vores HR-konsulenter hjælper dig med det administrative undervejs og du får adgang til vores rekrutteringssystem.

Vores vejledning er gratis, når du har købt HR Jura eller Selvstændige.com Premium. 

Rekrutteringsprocessen tager normalt 3-8 uger, og den kan være svær at have overblik over.
Vi opretter dig i vores e-rekrutteringssystem (Emply). Du modtager en mail fra os med link til e-rekrutteringssystemet samt dine fortrolige log-in oplysninger. Vi udarbejder udkast til stillingsopslaget på baggrund af dine input.

Hjælp i hele rekrutteringsprocessen

Stillingsopslag

Når du har vurderet, hvilke opgaver der skal løses, og hvilke kompetencer din nye medarbejder skal have, kan du udarbejde dit stillingsopslag.

Hjælp til udarbejdelse af et stillingsopslag
Har du købt HR Jura eller Selvstændige.com Premium, har du mulighed for at få hjælp til udarbejdelse af et stillingsopslag samt hele rekrutteringsprocessen.

Hvordan laver du dit eget stillingsopslag
Hvis du selv ønsker at udarbejde et stillingsopslag, kan du downloade en vejledning til udarbejdelse af stillingsopslag her

Gratis publicering på Jobindex.dk og jobnet

Dit stillingsopslag bliver helt gratis publiceret på Jobindex.dk - Danmarks største jobportal.

Når du har lavet stillingsopslaget og har fået råd og vejledning af vores HR-konsulenter, så er du klar til at indrykke din annonce.

Vi har et samarbejde med Jobindex.dk. Har du valgt produktet HR Jura indrykker vi din annonce og sørger for, at den bliver placeret i den relevante jobkategori. For at gøre brug af annonceringsmuligheden på Jobindex.dk er det nødvendigt, at du anvender vores rekrutteringssystem Emply, der er gratis for dig som medlem.

Ved udarbejdelse, administration og indrykning af annonce på Jobindex.dk sparer du op til flere tusind kroner ved at bruge HR Jura som din HR-partner.

Derudover har du via vores rekrutteringssystem også mulighed for at slå jobbet op på jobnet.dk - og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med opsætningen. 

Gratis adgang til rekrutteringssystem

Du får gratis adgang til et brugervenligt rekrutteringssystem, hvor du nemt kan håndtere og vurdere indkomne ansøgninger.

Vi giver dig adgang til et rekrutteringssystem, hvor du nemt kan håndtere og vurdere de indkomne ansøgninger. Når du har afholdt samtaler og valgt din kommende medarbejder, kan du via vores rekrutteringssystem Emply sende afslag til de ansøgere der ikke fik jobbet. 

Du behøver ikke have din egen HR konsulent. Specialisterne i Juridisk Rådgivning hjælper dig fra start til slut. De administrative tunge opgaver klares for dig og kandidaterne behandles på en professionel og sikker måde. Alle skridt i processen er gratis for dig, som har valgt produktet HR Jura eller Selvstændige.com Premium.

Hjælp til administration af ansøgninger

Du får hjælp til den praktiske administration af ansøgninger undervejs i rekrutteringsprocessen. Vi sørger også for at sende afslag til de ansøgere, du ikke ansætter.

Rekrutteringsprocessen tager som tommelfingerregel mellem 3-8 uger, og den kan være svær at have overblik over. Derfor kan vi hjælpe dig med det administrative undervejs i processen med vores rekrutteringssystem og vores HR-konsulenter. 

Du bør dog alligevel afsætte god tid til at gennemlæse ansøgninger, vurdere kandidater og afholde samtaler. Hvor meget tid du skal afsætte afhænger selvfølgelig af mængden af ansøgninger og stillingen.

Hjælp til ansættelsessamtale

Du får vejledning i forbindelse med ansættelsessamtalen, så du er godt forberedt, og samtalen kan forløbe bedst muligt.

endnu ikke medlem?

bliv medlem