rekruttering af medarbejdere

Er du medlem af Ase Selvstændig, er vi din eksterne HR-partner. Hvad gør jeg, når jeg skal ansætte en ny medarbejder? Vi hjælper dig gennem hele rekrutteringsforløbet, når du skal ansætte en ny medarbejder.

Du får vejledning og gode råd, som gør processen overskuelig og nem, så du kan koncentrere dig om alle de andre opgaver i din virksomhed. Vores HR-konsulenter hjælper dig med det administrative undervejs og du får adgang til vores rekrutteringssystem.

Vores vejledning er gratis, når du er medlem af foreningen Ase Selvstændig.

Rekrutteringsprocessen tager normalt 3-8 uger, og den kan være svær at have overblik over.

gratis e-bog om at være leder

Med lederrollen følger ikke kun det økonomiske ansvar, men også personaleforpligtelser. Mange mindre selvstændige synes barrieren ved at ansætte en medarbejder er stor. I denne e-bog finder du hjælp, hvis du står over for at ansætte den første medarbejder eller er ny leder.

download her
Vi opretter dig i vores e-rekrutteringssystem (HR-manager). Du modtager en mail fra os med link til e-rekrutteringssystemet samt dine fortrolige log-in oplysninger. Vi udarbejder udkast til stillingsopslaget på baggrund af dine input.

Hjælp i hele rekrutteringsprocessen

Stillingsopslag

Du får hjælp til at udarbejde et stillingsopslag. Vi skal blot vide, hvilken stilling det drejer sig om, hvilke arbejdsopgaver, der skal løses, samt hvilken medarbejder, du søger.

Læs mere om vores rekrutteringsproces her.

Gratis publicering på Jobindex.dk

Dit stillingsopslag bliver helt gratis publiceret på Jobindex.dk - Danmarks største jobportal.

Læs mere om vores rekrutteringsproces her.

Gratis adgang til rekrutteringssystem

Du får gratis adgang til et brugervenligt rekrutteringssystem, hvor du nemt kan håndtere og vurdere indkomne ansøgninger.

Læs mere om vores rekrutteringsproces her.

Hjælp til administration af ansøgninger

Du får hjælp til den praktiske administration af ansøgninger undervejs i rekrutteringsprocessen. Vi sørger også for at sende afslag til de ansøgere, du har til samtale, men ikke ansætter.

Læs mere om vores rekrutteringsproces her.

Hjælp til ansættelsessamtale

Du får vejledning i forbindelse med ansættelsessamtalen, så du er godt forberedt og samtalen kan forløbe bedst muligt.

Læs mere om vores rekrutteringsproces her.

endnu ikke medlem?

bliv medlem