A-kasse for selvstændige

Ase er en a-kasse for alle – også for selvstændige. Faktisk startede vi som en a-kasse kun for selvstændige og vi har mere end 40 års erfaring i at hjælpe og rådgive selvstændige.

Ase er egentlig en forkortelse for ’A-kassen for Selvstændige’, og det var også sådan, det hele startede. Da organisationen blev stiftet tilbage i 1976, var Ase udelukkende en a-kasse for selvstændige. I 2002 blev der lavet om på dette, da Ase blev en tværfaglig a-kasse, og i dag tilbyder organisationen altså a-kasse og fagforening for alle, uanset beskæftigelse.

I alt har Ase ca. 150.000 medlemmer. Det gør Ase til den femte største a-kasse i Danmark – og den med flest selvstændige medlemmer.

Mere end 40 års erfaring i at hjælpe og rådgive selvstændige

På grund af Ases lange erfaring med selvstændige erhvervsdrivende, er Ase det sikre valg for dig, der er iværksætter, freelancer eller selvstændig erhvervsdrivende. En a-kasse, der for alvor kender selvstændige.

 

Solidt sikkerhedsnet til at gribe dig, hvis drømmen brister

Dagpenge som selvstændig

Det er ikke nødvendigvis nemt at være selvstændig. Selv om den gode idé er der, og du er villig til at lægge mange timer i din drøm, er det et faktum, at mange nystartede virksomheder desværre må dreje nøglen om inden for de første fem år. Det er derfor vigtigt at have et sikkerhedsnet.

Vi hjælper dig med at søge dagpenge som selvstændig.

Du kan læse mere om dagpenge her

 

Lønsikring - udvidet sikkerhedsnet

Hos Ase kan du som selvstændig, med køb af en lønsikring, forsikre dig mod løntab, hvis din virksomhed må lukke.

Lønsikringen betyder, at du som selvstændig kan få udbetalt op til 80 procent af din hidtidige indtægt, hvis virksomheden må lukke.

Mere om lønsikring

 

Og alle de andre fordele ved medlemsskab af en a-kasse

Som selvstændig er du medlem af a-kasse på samme vilkår som andre og har derfor også de forskellige andre fordele som medlemsskab af a-kasse giver. Fordele som f.eks kurser med hjælp ved ledighed, muligheden for outplacement der hjælper dig videre i dit arbejdsliv og den økonomiske mulighed for at forlade arbejdsmarkedet tidligere end pensionsalderen via efterløn.

Se mere om hvad a-kasse kan gøre for dig

 

 

Fagforening sammen med a-kasse

Endnu mere hjælp og tryghed - Alt hvad du har brug for, i én pakke.

Som medlem af Ase a-kasse har du også mulighed for medlemskab i vores forening Ase Selvstændig.

Her er vores team af højt specialiseret jurister og advokater klar med faglig og juridisk hjælp og rådgivning, på arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger.

Fagforening sammen med a-kasse er et tilkøb og er helt valgfrit. Kan tilkøbes enten fra start eller senere.

Mere om Ase Selvstændig

150.000 har allerede valgt os

Endnu ikke medlem?

Bliv en del af Ases mere end 150.000 medlemmer. Det er hurtigt og nemt at melde sig ind i Ase. Og du er velkommen både som lønmodtager, selvstændig og studerende.

bliv medlem