Fagforening for socialpædagoger

Arbejder du som socialpædagog? Eller er du ved at tage uddannelsen? Uanset din branche eller uddannelse, anbefaler vi, at du melder dig ind i en fagforening. En fagforening kan være din juridiske rygdækning i forbindelse med din ansættelse.

Hos Ase Lønmodtager bidrager vi til et trygt arbejdsliv. Vi støtter vores medlemmer og hjælper dem i deres færden på arbejdsmarkedet. Det har vi gjort siden 2010, og derfor er vi erfarne i at hjælpe dig i forbindelse med din ansættelse. Bliver du for eksempel fyret, får du en arbejdsskade, eller går din arbejdsgiver konkurs, så står vi klar med juridisk rådgivning og hjælp.

Ase Lønmodtager er en tværfaglig fagforening med plads til alle, også for dig som socialpædagog.

bliv medlem

Sådan hjælper Ase fagforening dig

Vores jurister og advokater er alle specialiserede inden for arbejds- og ansættelsesret, og vi står klar til at gribe dig - uanset hvad du kommer ud for. Vi er med, når du skal forhandle din løn, vi er med, hvis du får en arbejdsskade og vi er med, hvis din ansættelse ophører.

Som medlem af Ase Lønmodtager får du blandt andet juridisk hjælp til bl.a.:

  • Din ansættelseskontrakt
  • Tjek og rådgivning om din løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder, m.m.
  • Alle former for orlov og andet fravær fra arbejdspladsen (inkl. ferie og sygdom)
  • Rådgivning ved dit ansættelsesforholds ophør
  • Hvis din arbejdsgiver går konkurs
  • Repræsentation og hjælp i tilfælde af tvister og retssager
  • Hjælp og rådgivning ved arbejdsskader
  • Og mere endnu

Find information om Ase Lønmodtager her

 

Fagforening for socialpædagogstuderende

Få adgang til ansættelsesretlig juridisk hjælp, mens du læser til social​pædagog. Som studerende og medlem i fagforeningen Ase Lønmodtager hjælper vi dig fra første gang, du sætter fødderne på en arbejdsplads og i resten af din karriere. 

Kontakt Ase Lønmodtager, hvis du har spørgsmål til dit studiejob. Måske du er i tvivl om din løn, arbejdstimer, eller har du svært ved at forstå din ansættelseskontrakt? Her kan vores kompetente vejledning og faglige rådgivning gøre dig tryg. 

Ase har været med mig hele vejen og kæmpet min sag!
Sabrina Brabrand, Medlem

Hvad koster et medlemskab i Ase Lønmodtager? 

Det koster kun 74 kr./md. (2024-tal) at være medlem i fagforeningen Ase Lønmodtager.

 

Har du set, at vi også har en a-kasse?

Er du medlem og bliver ledig, kan Ase a-kasse hjælpe dig med dagpenge, hvis du er berettiget. Det giver dig et økonomisk sikkerhedsnet, og derudover får du som ledig også adgang til online kurser og jobsparring. Det koster i alt 601 kr./md. at være medlem i både Ase a-kasse og Ase Lønmodtager.

Læs mere om hvad Ase a-kasse kan gøre for dig