Ny motivation og nye karrieredrømme

Ved du, hvad du gør, hvis du bliver ledig? Har du styr på dine kompetencer, drømmer du om udvikling eller vil du nye karriereveje? Og er dagpenge egentlig nok til din økonomi?

Kent fik svar på det hele, da han mistede sit arbejde.

Bliv klogere på lønsikring her

”Nu er det godt nok mange år siden, jeg var arbejdsløs, så jeg ved godt, at der er sket meget. Men jeg er så imponeret over, hvordan det kører i Ase! Det er slet ikke så firkantet, som man tænker og der er ikke samme løftede pegefinger”, siger Kent Pedersen indledningsvist.

Han blev medlem af Ase tilbage i 2016, og er det han selv definerer som en kunde ”med hele pakken” – altså medlem af både a-kasse, fagforening og lønsikring. Og dét er han utrolig taknemmelig for.

lønsikringen gør, at mig og min kone kan blive boende i huset. Det er jo fantastisk!
Kent Pedersen, medlem i Ase

”Alt hvad jeg har oplevet i Ase har været positivt. Der har været en professionalisme og en imødekommenhed lige fra starten af. Og det var helt fantastisk dét I gjorde tilbage i 2018, hvor jeg blev fyret. Lonnie (Kents jurist, red.) kørte min sag, og jeg siger dig, hun kæmpede”, husker Kent om sagen, der endte i et forlig.

”Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg selv skulle have gjort, hvis jeg ikke havde haft fagforeningen. Og nu, hvor jeg er blevet ledig, har jeg lønsikringen, der faktisk gør, at mig og min kone kan blive boende i huset. Det er jo fantastisk – og det er ikke engang det bedste, for jeg får også det her forløb, som jeg er så glad for”

Læs også om, hvordan Ase hjalp, da Kent blev uberettiget fyret

Personlig rådgivning, skræddersyede tiltag og mere end dagpenge

Med lønsikring hos Ase kan du forsikre din indkomst, så du i tilfælde af ledighed, kan toppe dagpengene med et ekstra beløb – faktisk helt op til 80% af din nuværende indkomst. Derudover er en af de helt unikke fordele et eksklusivt forløb med personlig sparring, som er det Kent er i lige nu:

”Marianne (Kents job- og karrierekonsulent, red.) er genial! Jeg har aldrig mødt et så behageligt menneske som hende. Hun er så god til at lytte, når man kommer med bekymringer eller frustrationer og hun kommer med så mange gode råd”, siger Kent og uddyber hans oplevelse med personlig sparring:

”Jeg har fået både DISC-profil og online kurser, og det er simpelthen så genialt, at jeg kan sidde herhjemme og går ind og lytte igen, når jeg har behov for det. Jeg har fået så mange gode råd og nye vinkler, jeg føler mig så godt klædt på”.

Hele oplevelsen har bare været en virkelig fed aha-oplevelse. Måden det hele kører på motiverer mig virkelig
Kent Pedersen, medlem i Ase

Med et forløb med personlig sparring får man mulighed for at udvikle sig personligt og finde nye jobmuligheder. Man kan få hjælp til sin jobsøgning eller forny sine kompetencer – det afhænger af, hvad man selv føler behov for. For hvert enkelt forløb er individuelt og 100% skræddersyet til den enkeltes behov.

har du også brug for lønsikring?

Tag testen her og find ud af, hvad der dækker dit behov og hvordan du er bedst sikret

test dig selv

Nye karriereveje

For Kent har det bl.a. betydet, at han nu kigger i en lidt anden retning, når han browser gennem jobopslagene. Han har arbejdet som IT-supporter gennem tretten år, men har oprindeligt også taget en projektleder-uddannelse, som han aldrig rigtig har fået gjort mere brug af.

”Jeg føler lidt, at jeg nu har udfyldt den rolle, så jeg måske skal videre nu. Og der er der, at Marianne kommer med sindssygt gode råd. Både til, hvilke jobs jeg kan søge og hvordan jeg mere skal præsentere mig så. Hvis jeg bliver spurgt ind til noget i en jobsamtale, har hun råd til, hvordan jeg så i stedet skal svare og hvad jeg skal dreje emnerne over på – det er så godt!”, fortæller Kent.

Bliv klogere på lønsikring her

En aha-oplevelse

”Marianne er sindssygt dygtig og det er så rart at have én udefra til at kigge på det. Hun har jo ingen holdninger til mig – hun ser bare helt nøgternt på det og kommer med gode råd. Så nu har jeg også ændret en del i min ansøgning – og så kom jeg faktisk til samtale. Så det er jo allerede et ryk opad!”, siger Kent, der har været positivt overrasket over fremgangsmåden i Ase:

”Hele oplevelsen har bare været en virkelig fed aha-oplevelse. Den her DISC-profil, alt det Marianne gør, og måden det hele kører på. Det motiverer mig virkelig!”, siger Kent.