A-kasse for malere

Ase a-kasse er en tværfaglig a-kasse, der dækker alle brancher og giver plads til alle - uanset din beskæftigelse. Derfor kan vi også hjælpe dig der arbejder som maler.
Som den 5. største a-kasse, med mere end 40 års erfaring og ca. 150.000 medlemmer, er vi godt rustet til at yde den service, du har brug for, når det kommer til din økonomiske og juridiske tryghed.

bliv medlem

Så hvad kan Ase hjælpe mig med?

Dagpenge

Økonomisk sikkerhed ved ledighed

Skulle du miste dit job som maler, kan du som medlem hos a-kassen Ase få dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs og samtidigt opfylder kravene. Dagpenge kan være dit økonomiske sikkerhedsnet ved ledighed

Alle a-kasser udbetaler det samme i dagpenge. Dagpengesatsen er lige nu på op til 24.199 kr./md. i de første 3 mdr. (2024-tal).

Med lav ledighed blandt a-kasser i Danmark kan du være tryg hos os. Vi er 100% dedikeret til at få vores medlemmer tilbage i job.

Læs mere om dagpenge her

Lønsikring

Når dagpengene ikke er nok

Hos Ase kan du købe en af markedets bedste lønsikringer. En lønsikring er til gavn for dig, der ikke kan nøjes med dagpengesatsen. Med lønsikring hos Ase er du sikret op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver arbejdsløs. Med en karensperiode på blot 6 måneder, præmiefrihed ved ledighed og mange andre fordele, får du en af markedets bedste lønsikringer.

Lønsikring er det rette valg, hvis du ikke kan nøjes med dagpenge, mens du står uden arbejde.

Beregn din lønsikring her

Online kurser

Gratis værktøjer til ledige medlemmer

Vil du gerne blive bedre klædt på karrieremæssigt? Find inspiration til jobsøgningsprocessen som maler. Som medlem får du adgang til en række af online kurser, relevante for netop dig, Måske du allerede er inviteret til jobsamtale? Få hjælp til at forberede den jobsamtale, som skaffer dig jobbet. Er det længe siden, du har kigget dit CV igennem? Hold det ved lige og gør det superskarpt med det rette kursus.

Online kurserne er gratis, når du er medlem af Ase og samtidigt er ledig.

Mere om online kurser her

Personlig sparring

Eksklusivt karriereforløb, designet til dig

Har du tegnet lønsikring hos Ase? Så får du adgang til vores eksklusive forløb med personlig sparring, som er et intensivt jobsparring forløb, skræddersyet til din karriere. Her tegner vi et forløb til dig, der ønsker professionel og individuel rådgivning. Du afgør selv, hvad processen skal omfatte. Vi hjælper dig godt på vej.

Tilbuddet omfatter blandt andet at tænke i nye perspektiver, se nye jobmuligheder og sætte ord på dine faglige kompetencer. På den måde kommer du endnu hurtigere i mål med dine ønsker og drømme.

Mere om personlig sparring her

Vælg fagforening ved siden af a-kasse

Juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold

Hos Ase kan du også blive en del af vores fagforening, Ase Lønmodtager. Her får du juridisk hjælp og rådgivning om dit ansættelsesforhold, af vores team af højt specialiserede jurister og advokater. 

Tag f.eks. fat i Ase Lønmodtager, hvis du:

  • Har brug for rådgivning til ansættelseskontrakten
  • Bliver uretmæssigt fyret fra din stilling
  • Kommer ud for en arbejdsskade
  • Søger juridisk rådgivning ved opsigelse

Læs mere om, hvad Ase Lønmodtager kan gøre for dig

Du opnår optimal tryghed og sikkerhed på jobfronten

Hvad koster det at være medlem hos Ase?

Det koster alene 527 kr./md. at være medlem hos Ase a-kasse. Det koster 74 kr. ekstra pr./md., hvis du også gerne vil have vores fagforening med. Det giver en samlet månedlig pris på 601 kr./md. Ved at have både Ase a-kasse og fagforeningen Ase Lønmodtager, får du økonomisk og juridisk tryghed.

Læs mere om a-kassens pris

 

Skift til Ase a-kasse her

Det er nemt at skifte til Ase a-kasse. Du udfylder nedenstående formular, som bliver sendt videre til os. Bagefter skal du ikke gøre mere - vi klarer resten.
Det er vigtigt, at du IKKE melder dig ud af din nuværende a-kasse. Det klarer vi. På den måde foregår overflytning korrekt. Du mister ikke anciennitet. Det vil sige, at du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge.

Ase hjælper dig med at skifte a-kasse ved at:

  • Kontakte din nuværende a-kasse og ordne overflytningen
  • Sørge for at melde dig ud af din nuværende a-kasse
  • Sørge for at du bevarer din anciennitet, når du skifter a-kasse, så du ikke skal starte forfra med at optjene retten til dagpenge