Fagforening for ingeniører & ingeniørstuderende

Leder du efter en fagforening for dig som ingeniør eller ingeniørstuderende? Så tag et kig på Ase Lønmodtager, der sikrer dig juridisk hjælp i forbindelse med din ansættelse. Ase har mange års erfaring med at skabe en tryg arbejdsoplevelse og beskytte vores medlemmers interesser på arbejdsmarkedet. Vi står klar som din juridiske rygdækning, hvis du skulle blive fyret, få en arbejdsskade eller andet. 

Hos Ase Lønmodtager er der plads til alle faggrupper - også dig som ingeniør og ingeniørstuderende. Læs mere her på siden, hvad vi konkret kan gøre for dig.

bliv medlem

 

Hvorfor være medlem af en fagforening? 

Det er en god idé at være medlem af en fagforening, så du aldrig står alene med dine udfordringer på arbejdspladsen. Som medlem af Ase Lønmodtager har du specialiserede jurister og advokater bag dig, som hjælper dig med at kæmpe dine sager. 

 

Sådan hjælper Ase Lønmodtager dig

At have et stærkt juridisk team i ryggen kan i mange tilfælde være afgørende for sagens udfald. Med specialisering i arbejds- og ansættelsesret står vi klar i både små og store sager som eksempelvis en uretmæssig fyring, en arbejdsskade eller blot et løntjek. 

Som fagforening for ingeniører tilbyder vi også at rådgive dig i forbindelse med din:

 • Ansættelseskontrakt
 • Løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder med mere
 • Kommende lønsamtale
 • Orlov, ferie og sygdom på arbejdspladsen
 • Dit ansættelsesforholds ophør
 • Arbejdsgiver der er gået konkurs
 • Arbejdsskade
 • Og meget mere

 

Fagforening for ingeniørstuderende

Er du i gang med at læse til ingeniør, så er en fagforening også relevant for dig. Det gælder for alle uddannelser. Hvis du har et studiejob, kan vi sikre, at du er ansat under ordentlige vilkår, og vi besvarer gerne alle dine spørgsmål om løn, arbejdstimer eller andet, som du må have som ny på arbejdsmarkedet. Et studiejob kan være ganske givende og endda med til at danne fundament for dit fremtidige arbejdsliv. Det er derfor vigtigt for os, at du oplever studiejobbet lige så godt, givende og retfærdigt, som var det et fast fuldtidsarbejde.

Som ingeniørstuderende kan du også blive gratis medlem af a-kassen og sikre dig økonomisk, hvis du bliver ledig efter endt uddannelse. For at kunne få dagpenge fra din første ledighedsdag, er det vigtigt, at du melder dig ind i a-kassen mindst et år før, du færdiggører din uddannelse. I samarbejde med a-kassens jobkonsulenter kan du, når du bliver ledig, få lagt en god plan for, hvordan du bedst lander dit første job.

ase har været med mig hele vejen og kæmpet min sag!
Sabrina Brabrand, Medlem

Fagforening for selvstændige ingeniører

Er du sprunget ud som selvstændig ingeniør? Eller er du allerede godt etableret med din egen virksomhed? Uanset hvad så er det godt at have en fagforening i ryggen, når du skal rekruttere nye medarbejdere, lave ansættelseskontrakter eller har brug for rådgivning i forbindelse med fravær og diverse personalesager. Som medlem af Ase Selvstændig kan du få netop det - og mere til.

Hvad koster fagforeningen?

Hos Ase kan du godt være medlem af fagforeningen alene. Denne type medlemskab koster kun 74 kr./md. (2023-tal), uanset om du er ingeniør eller andet. 

Der er dog mange fordele ved både at være medlem af Ases fagforening og a-kasse på samme tid. Så kan du nemt få et samlet overblik over dine medlemskaber, og vi kan bedre hjælpe dig ud fra din historik, selvom du i perioder skulle befinde dig uden for arbejdsmarkedet. 

Kombinér fagforening og a-kasse

Et medlemskab af både fagforening og a-kasse er en god helgardering, så du ikke behøver at bekymre dig i dagligdagen. A-kassen sikrer dig nemlig dagpenge, hvis du bliver ledig og er berettiget. Dermed betyder kombinationen, at du er sikret både juridisk på arbejdet og økonomisk ved ledighed. Ovenikøbet kan du som ledig få masser af jobsparring samt adgang til online kurser, der kan hjælpe dig hurtigt tilbage i arbejde. Det koster i alt 588 kr./md. at være medlem af både Ases a-kasse og fagforening.

Job og trivsel: Bliv inspireret her

Vi vægter trivsel på jobbet højt, og derfor har vi sørget for, at du kan finde masser af inspiration til dit arbejdsliv her, hvad enten du er lønmodtager eller selvstændig. Læs om grundlæggende arbejdsglæde, og bliv klogere på arbejdslivets forskellige elementer med artikler om blandt andet:

 • Tips til mus-samtalen
 • Stress på arbejdspladsen
 • At begynde et seniorliv
 • Råd til onlinemødet
 • Work-life-balance

Er du endnu ikke medlem?

Hvis du endnu ikke er medlem af Ase Lønmodtager, så kan du heldigvis hurtigt blive det. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen i bunden af siden med dine kontaktoplysninger og ønsker til medlemskab. Er du medlem af en anden fagforening, så skal vi nok sørge for overflytningen. I mange tilfælde kan vi overføre dit medlemskab og din anciennitet automatisk til os, men hvis din nuværende fagforening ikke tillader det,  skal du gøre det selv.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores medlemskaber, den juridiske rådgivning eller noget helt tredje. Vi står klar med stor ekspertise og et ønske at hjælpe dig til et godt og trygt arbejdsliv. 

meld mig ind

Køb lige nu!
GRATIS fagforening i 6 mdr. ved køb af a-kasse og fagforening.

Er du i tvivl om, hvilket medlemskab, der passer bedst til dig?

A-kassen giver dig en økonomisk sikkerhed i form af dagpenge, hvis du bliver ledig. Du får også hjælp til jobsøgning og rådgivning om bl.a. efterløn.

Med en fagforening oveni får du rådgivning under din ansættelse - lige fra vejledning om din kontrakt til hjælp ved opsigelse.

Endelig er vores lønsikring til for dig, der har brug for mere end dagpenge. Du bestemmer selv dækningssum, og får også adgang til et eksklusivt jobrådgivningsforløb.


Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

GRATIS fagforening i 6 mdr.

lidt om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

Hov! Du mangler af oplyse dit navn :)
Vi bruger dit CPR-nummer til at udbetale dine dagpenge, hvis du bliver ledig
Indtast venligst et gyldigt CPR nummer uden bindestreg :)
Er du sikker på at dit cpr nummer kun er 9 cifre? :)
hov, du mangler at udfylde telefonnummer :)
hov, du har ikke udfyldt din e-mail :)
Vi passer på din data og din adresse forbliver selvfølgelig hemmelig for andre, selvom du indtaster den her
Indtast venligst din adresse :)
Indtast venligst postnummer og by :)

Hvad laver du til daglig?

Vælg alle dem der passer på dig

Vælg de felter, der passer bedst på dig. Du kan sagtens krydse flere af, hvis du fx både studerer og har egen virksomhed, eller er nyuddannet og ledig.

Vi har brug for oplysningerne for at tilpasse dit medlemskab bedst muligt til din situation.


Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

For selvstændige er prisen:
Juridisk hjælp: 99 kr./måned + moms
Vælg mindst én

Lidt mere om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

er du medlem af en a-kasse i dag?

Vælg venligst :)

Hvilken a-kasse?

Vi skal nok sørge for at flytte dig fra din nuværende a-kasse.
Hvis du har betalt forud, får du selvfølgelig pengene tilbage.

Lidt mere om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

er du medlem af en fagforening i dag?

Vælg venligst :)

Hvilken fagforening?

Hvis du har betalt forud, får du selvfølgelig pengene tilbage, når du flytter fagforening

Skal vi opsige den for dig?

Hvis ja, skal vi nok sørge for at flytte dig fra din nuværende fagforening, så det passer med dit medlemskab i ase.

OBS! Vi kan desværre ikke flytte dig automatisk, da din fagforening ikke tillader det. Du skal derfor selv sørge for at opsige din nuværende fagforening.

Lidt mere om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

passer dette på dig??

Fjern fluebenene, hvis du ikke er enig

Hvis du arbejder i et andet land, kan det have indflydelse på dit medlemsskab. Vi vil derfor gerne tale med dig for at færdiggøre din tilmelding
Hvis du vil meldes ind på en anden dato, bliver vi nødt til at tale med dig for at færdiggøre din tilmelding
Det kan have en indflydelse på, hvornår du er berettiget til dagpenge. Vi vil derfor gerne tale med dig for at færdiggøre din tilmelding
Det kan have en indflydelse på, hvornår du er berettiget til dagpenge. Vi vil derfor gerne tale med dig for at færdiggøre din tilmelding

Var det et EØS-land eller Færøerne?

Vælg mindst én

Lidt mere om dig

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

Hvad er dit/din ægtefælles firmas CVR-nummer?

Hov! Du mangler af oplyse firmas CVR-nummer :)

Få mere ud af din a-kasse

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på MitAse eller ved at kontakte Ase a-kasse via e-mail: ase@ase.dk.Når du melder dig ind i Arbejdsløshedskassen Ase (”Ase a-kasse”), oplyser du en række af dine personoplysninger til os.

Vi behandler dine oplysninger med det formål at opfylde aftalen om medlemskab med dig, jf. GDPR artikel 6(1)(b), 9(2)(b) og 9(2)(d), samt til statisk og analyse for at forbedre vores produkter og services, jf. artikel 6(1)(f), om legitim interesse.

Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik her.

Få mere ud af din fagforening

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på MitAse eller ved at kontakte Ase a-kasse via e-mail: ase@ase.dk.Når du melder dig ind i Ase Lønmodtager, oplyser du en række af dine personoplysninger til os.

Vi behandler dine oplysninger med det formål at opfylde aftalen om medlemskab med dig, jf. GDPR-artikel 6(1)(b), 9(2)(b) og 9(2)(d), samt til statistik og analyse for at forbedre vores produkter og services, jf. artikel 6(1)(f), om legitim interesse.

Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik her.

tjek oplysninger

Vi har noteret dette om dig og dit medlemskab.
Passer det?

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

Vigtigt
Du er medlem fra

Betaling

Du kan enten betale for dit medlemskab hver måned eller hvert kvartal. Hvis du vælger kvartalsbetaling, betaler du dit kontingent den 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober.

Vil du vide mere om din betaling i Ase, har vi samlet en FAQ om dine muligheder.

Find den her

Ring og få svar på dit spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

Ring: 7013 7013

Du modtager en mail med et aktiverings-link, du skal åbne og godkende i din MobilePay app – derefter kører aftalen automatisk.

Hvor ofte vil du opkræves?

Så mangler vi bare dine bankoplysninger, inden vi kan oprette aftalen med Betalingsservice

Indtast venligst dit reg. nr
Indtast venligst dit konto. nr

Hvor ofte vil du opkræves?

velkommen i Ase

Tak for din indmeldelse. Vi er i fuld gang med at oprette dig som medlem. Du får en mail fra os inden længe om dit køb.

Først når alt er på plads, sender vi dig en ordrebekræftelse og kvittering.

Lønsikring

Vi ringer dig også op snarest muligt, for at færdiggøre din tilmelding til vores lønsikring

Juridisk hjælp

Vi ringer dig også op snarest muligt, for at færdiggøre din tilmelding til vores fagforening

Gode råd

 1. Husk din første betaling. Når vi har oprettet dit medlemskab, modtager du en notifikation om betaling i din MobilePay app på din mobil

 2. Husk at oprette din betalingsaftale i MobilePay, hvis du har valgt denne betalingsform

 3. Husk at oprette to betalingsaftaler, hvis du har meldt dig ind i både a-kassen og fagforeningen

Vi har brug for at tale med dig

For at være sikker på, at du får præcis det, du har brug for, vil vi gerne tale med dig. Klik på send herunder, så ringer vi dig op inden for de næste to dage, og færdiggør din tilmelding sammen.

hov, du mangler at sætte et flueben :)

Vi har nu sendt dine oplysninger

Vi ringer dig op inden for de næste to hverdage, og færdiggør din tilmelding sammen.

du kan også ringe til os


Vi sidder klar på telefonen
Mandag - torsdag: 8.15 - 20.00
Fredag 8.15 - 16.00

ring

7013 7013